Apa sing kudu aku lakoni sawise entuk versi lengkap?

Sawise sampeyan tuku versi lengkap, coba tindakake ing ngisor iki:

  1. Yen sampeyan wis nginstal versi demo, coba instal.
  2. Yen ana file sing digawe karo versi demo, mangga mbusak uga.
  3. Download versi lengkap saka URL sing diwenehake ing email pangiriman.
  4. Instal versi lengkap ing komputer.
  5. Starversi lengkap, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen sing njaluk sampeyan ngaktifake lisensi kasebut.
  6. Gunakake jeneng pangguna lan tombol lisensi sing kasedhiya ing email pangiriman kanggo ngaktifake lisensi kasebut.
  7. Gunakake versi lengkap kanggo ndandani file sing rusak ORIGINAL lan entuk file tetep anyar.