Aku nemokake bug produk sampeyan. Kudu piye

Nyuwun tulung hubungi kita lan njlentrehake bug kanthi rinci.

  1. Yen bug cilik, kita bakal ndandani sajrone 2-3 dina kerja, nerbitake perbaikan panas, lan menehi informasi babagan sampeyan.
  2. Yen minangka bug utama, kita bakal nambah menyang dhaptar tugas lan nyoba ndandani ing rilis resmi produk sabanjure. Tulung langganan newsletter kita kanggo entuk kabar babagan rilis anyar.