Apa aku bisa nggunakake piranti lunak kanggo ndandani file Mac sing rusak?

Ya. Sampeyan bisa nindakake kaya ing ngisor iki kanggo ndandani file Mac sing rusak utawa rusak.

1. Masang DataNumen produk ing komputer PC / Windows.
2. Salin file rusak saka Mac menyang PC.
3. Ndandani file sing rusak ing PC nganggo DataNumen produk.
4. Nyalin file tetep menyang Mac.

Contone, kanggo ndandani dokumen Word ing Mac, coba tindakake kaya ing ngisor iki:

1. Masang DataNumen Word Repair ing komputer PC / Windows.
2. Salin dokumen Word sing rusak saka Mac menyang PC.
3. Ndandani dokumen Word sing rusak ing PC nganggo DataNumen Word Repair.
4. Salin dokumen Word sing wis diowahi bali menyang Mac.