Apa program sampeyan bisa digunakake ing MacOS?

Sanajan program kita ora bisa digunakake ing macOS, program isih bisa ndandani file Mac. Tulung delengen https://www.datanumen.com/knowledgebase/can-i-use-your-software-to-repair-a-corrupt-mac-file/ kanggo informasi sing luwih rinci.