Bilah kemajuan ora bakal diganti (utawa ganti alon-alon) lan program beku. Kudu piye

  1. Yen file sampeyan gedhe banget, umume butuh wektu luwih suwe kanggo mindhai lan nganalisa file kasebut. Sabar lan ngenteni rampung pamulihan. Kajaba iku, penting banget nggunakake komputer kelas dhuwur kanggo ndandani file gedhe, sing bakal nyepetake proses ndandani. Disaranake nggunakake komputer 64bit kanthi sistem operasi modern (Windows 7 lan versi sing luwih dhuwur) lan luwih saka memori 64GB. Uga priksa manawa ana ruangan sing cukup ing C: drive, yen ora, sistem operasi bakal ngganti & metu memori virtual kanthi asring, sing uga bakal nyuda kinerja.
  2. Yen file sampeyan ora akeh banget, mangga hubungi kita lan menehi rincian supaya bisa mbantu sampeyan kanthi luwih apik.