Apa aku bisa ngirim lisensi saka komputer menyang komputer liyane?

Yen sampeyan tuku lisensi standar, sampeyan ora bisa ngirim lisensi kasebut saka komputer menyang komputer liyane, kajaba komputer lawas ora bakal digunakake ing mbesuk (ditinggalake).

Yen sampeyan tuku lisensi teknisi, sampeyan bisa ngirim lisensi kasebut saka komputer menyang komputer liyane kanthi bebas. Tulung hubungi kita yen sampeyan pengin tuku lisensi kasebut.