Napa aku ora bisa nemokake email sing dikepengini utawa obyek liyane ing file PST tetep?

Kadhangkala email sing dikepengini lan obyek liyane bisa dibalekake nanging jenenge diganti utawa dipindhahake menyang sawetara folder khusus kayata "Recovered_Groupxxx", amarga ana korupsi file kasebut. Dadi kanggo verifikasi manawa email utawa obyek liyane wis pulih, sampeyan bisa nggunakake subyek email utawa properti liyane saka obyek kasebut, kanggo nggoleki.

Dene folder, yen sampeyan isih kelingan sawetara email ing folder kasebut, sampeyan bisa nelusuri email kasebut liwat subyek, mula adhedhasar asil telusuran, nemokake folder sing dikepengini.