Apa aku bisa ngetrapake basis data tetep ing format Akses 95/97?

Ya, tulungana kaya ing ngisor iki:

  1. Klik "Pilihan", banjur klik "Pilihan Lanjut".
  2. Pilih "format database Output" menyang "Microsoft Access 95/97 format".
  3. Banjur sampeyan bisa milih database Access sing rusak lan ndandani. Format database output bakal ana ing format Microsoft Access 95/97.