Apa tegese status sing bisa pulih ing laporan demo?

Ing laporan demo, yen status file sing bisa ditemokake "Kanthi pulih", Kabeh data ing file kasebut bisa dibalekake kabeh.

Yen status sing bisa pulih yaiku “Sebagean bisa pulih", Siji-sijine bagean data ing file sing bisa dibalekake.

Yen status sing bisa pulih yaiku “Ora Pulih", Banjur data ing file kasebut ora bisa dibalekake.