Kepiye cara mriksa manawa fileku bisa pulih dhewe?

Sampeyan bisa mbukak file nganggo editor heksadesimal lan mriksa datane. Yen file diisi karo kabeh nol, mula file sampeyan ora bisa mari.

Kasedhiya akeh editor heksadesimal:

  1. HexEd.it (Penyunting online gratis)
  2. OnlineHexEditor (editor online gratis)
  3. Hex Works (Editor online gratis)
  4. UltraEdit (Aplikasi Windows, Shareware)
  5. WinHex (Aplikasi Windows, Shareware)