Apa versi lengkap bakal entuk data luwih akeh tinimbang versi demo?

Ora Ana. Versi demo lan versi lengkap nggunakake padha mesin pamulihan. Dadi, sing sampeyan tingali ing pratinjau versi demo (utawa file tetep sing digawe karo versi demo) yaiku sing bakal dipikolehi saka versi lengkap.