Kepiye cara instal piranti lunak sampeyan?

Sampeyan bisa instal piranti lunak kanthi:

1. klik "Start Menu ”

2. klik "Kabeh Program".

3. Temokake "DataNumen xxx ” klompok program kanggo piranti lunak, banjur klik.

4. Klik ing “Copot instal DataNumen xxx ” subitem ing ngisor iki kanggo instal piranti lunak kanthi lengkap.

Utawa, sampeyan uga bisa nindakake ing panel kontrol, kaya ing ngisor iki:

  1. Klik "Panel Kontrol".
  2. pilih "Program"> "Program lan Fitur ".
  3. Pencet terus (utawa klik-tengen) ing program sing pengin dicopot banjur pilih "Copot instal" or "Copot instal / Ganti". Banjur tindakake pandhuan ing layar kanggo instal piranti lunak kita.