Suwene suwene program kanggo ndandani file iki?

Gumantung saka faktor ing ngisor iki:

  1. Ukuran file sampeyan. Yen file sampeyan gedhe banget, mula butuh wektu suwe kanggo nganalisa amarga program kita bakal mriksa lan nganalisa saben bait ing file sampeyan, sing rada mbutuhake wektu. Contone, PST 100GB biasane mbutuhake wektu udakara 10+ jam kanggo didandani.
  2. Kerumitan file sampeyan. Yen ana akeh data lan kabeh referensi silang ing file sampeyan, mula biasane butuh wektu luwih suwe kanggo ndandani. Contone, a SQL Server File MDF kanthi akeh tabel, indeks, lan obyek liyane biasane mbutuhake sawetara jam kanggo didandani.
  3. Jinis file sampeyan. Sawetara format file utamane kompleks, sing mbutuhake luwih akeh wektu tinimbang liyane. Contone, AutoCAD DWG file luwih rumit, dadi malah 5MB DWG file bisa mbutuhake sawetara jam kanggo didandani.