Kepiye ngerti manawa produk sampeyan bisa ndandani / mulihake file sing rusak?

Kanggo saben produk, kita bakal nyedhiyakake versi demo gratis. Sampeyan bisa ndownload saka homepage produk lan nginstal. Banjur gunakake kanggo mriksa manawa file sampeyan bisa pulih.

Versi demo bisa uga nuduhake pratinjau data sing wis pulih, utawa ngasilake file tetep, supaya sampeyan bisa ngerti manawa data sing dikarepake bisa bisa dibalekake kanthi sukses.

Contone, kanggo DataNumen Outlook Repair, sampeyan bisa ndownload versi demo gratis saka https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Yen sampeyan wis wareg karo data sing dibalekake, sampeyan bisa uga tuku versi lengkap lan njaluk dheweke.