Kepiye cara ngatasi kesalahan "Nuduhake pelanggaran"?

Pelanggaran nuduhake bakal kedadeyan nalika sampeyan ndandani file sing uga dikepengini program liyane.

Yen ngono, disaranake sampeyan tindakake kaya ing ngisor iki:

  1. Gawe salinan file korup asli.
  2. Gunakake produk kanggo ndandani salinan, tinimbang file asli.