Pse disa të dhëna nuk rikuperohen?

Microsoft ka vendosur një kufi në PST/OST madhësia e skedaritMe Pra, ju lutemi kontrolloni nëse madhësia e skedarit PST është afër atij kufiri. Nëse po, atëherë ka dy zgjidhje:

  1. Ndani skedarin e daljes në disa skedarë më të vegjëlMe Kjo është metoda e rekomanduar.
  2. Rritni kufirin e madhësisë sipas dokumentit të MicrosoftMe Sidoqoftë, ka disa gabime në dokument dhe operacioni mund të mos ketë gjithmonë sukses.