Si ta azhurnoj produktin tim?

Ju lutemi kontrolloni faqen tonë politika e azhurnimit.

Për versionin demo, mund të azhurnoni:

  1. Shkarkoni versionin më të fundit nga faqja jonë e internetit.
  2. Instaloni versionin e fundit, i cili do të çinstalojë versionin e vjetër dhe më pas instalon automatikisht versionin e ri.

Për versionin e plotë, ju lutem na dërgoni ID tuaj të porosisë në kërkesën tuaj për azhurnim.

Nëse kualifikoheni për një azhurnim falas, atëherë ne do t'ju dërgojmë URL-në e shkarkimit të versionit të plotë, së bashku me çelësin e licencës për të aktivizuar licencën tuaj.

Nëse nuk kualifikoheni për një azhurnim falas, atëherë ne do t'ju dërgojmë URL-në e porosisë për versionin e azhurnuar, në mënyrë që të mund të vazhdoni dhe të paguani për azhurnimin.