Mund të shtoni një backlink në faqen time të internetit?

jo. Na vjen keq, por ne po e bëjmë NUK pranoni kërkesa për lidhje. Email-et e kërkesave të tilla do të merren si të padëshiruara dhe do të bllokohen përgjithmonë.

Ju faleminderit shumë për mirëkuptimin tuaj!