Зошто DataNumen RAR Repair?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на а RAR производ за обновување. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen RAR Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу повеќе од сите други конкуренти, вклучувајќи ја и ВинRAR и други RAR алатки за поправка, на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen RAR Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen RAR Repair v3.5


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на сите верзии на RAR и SFX-датотеки.
 • Поддршка за враќање на повеќе-волумени и солидни архиви.
 • Поддршка за враќање на архивите шифрирани со лозинка.
 • Поддршка за наоѓање и избор на RAR и архивите SFX да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддршка за поправка RAR датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од RAR и SFX-датотеки.
 • Поддршка за поправка RAR архиви со големина од 8, 388, 608 ТБ (т.е. 8, 589, 934, 592 GB).
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите a RAR лесно архивирајте со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen RAR Repair да се опорави оштетениот RAR Архива


Кога вашиот RAR архивата е оштетена или расипана од различни причини и не можете да ја отворите нормално, можете да ја користите DataNumen RAR Repair за скенирање на RAR архивирајте и вратете ги датотеките во него што е можно повеќе.

Start DataNumen RAR Repair.

DataNumen RAR Repair

Забелешка: Пред да закрепнете оштетено или расипано RAR архивирај со DataNumen RAR Repair, те молам затвори ја ВинRAR и сите други апликации што можат да пристапат до RAR архива

Изберете го оштетениот или расипан RAR архива што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете RAR име на архивата директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја архивата. Можете исто така да кликнете на Најди копче за наоѓање на RAR архивата да се поправи на локалниот компјутер.

По дифолт, DataNumen RAR Repair ќе ги обнови и извлече датотеките во RAR архивирајте се во директориумот наречен xxxx_recained, каде xxxx е името на изворот RAR архива На пример, за изворот RAR архива Оштетена.rar, стандардниот директориум за излез ќе биде Damaged_ Recovery. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете да го внесете името на излезниот директориум директно или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen RAR Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот RAR досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот RAR датотеката може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите директориумот за излез наведен во чекор 3 и да ги проверите обновените датотеки во него.

Повеќе информации


DataNumen RAR Repair 3.5 е објавен на 3-ти мај 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 3.2 е објавен на 18 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 3.0 е објавен на 4 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.9 е објавен на 9 септември 2020 година

 • Подобрете ја обработката на темпотоrary датотеки.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.8 е објавен на 19 април 2020 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Подобрете ја точноста на обновување и стапката на обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.7 е објавен на 18 ноември 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.6 е објавен на 24 јули 2019 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen RAR Repair 2.5 е објавен на 28 јуни 2018 година

 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen RAR Repair 2.3 е објавен на 20 април 2018 година

 • Подобрете го обновувањето за шифрирано RAR архиви.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.2 е објавен на 19 септември 2016 година

 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.1 е објавен на 14 септември 2013 година

 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 2.0 е објавен на 6 јули 2013 година

 • Поддржете ПобедаRAR v5.x.
 • Препишете го корисничкиот интерфејс.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen RAR Repair 1.2 е објавен на 27 септември 2006 година

 • Поддршка за поставување корумпирано RAR или SFX архиви на нашиот ftp сервер.
 • Поддршка за враќање директориуми во RAR архиви.
 • Подобрете го механизмот за враќање на грешките.
 • Поправи некои мали грешки.