Вести

DataNumen Access Repair 1.0 е објавен на 18 јуни 2004 година

 • Поддршка за поправка на базите на податоци Microsoft Access 95, 97, 2000, XP и 2003 година.
 • Поддршка за враќање на структурата и евиденцијата на табелите во базите на пристап.
 • Поддршка за враќање на полињата MEMO и OLE.
 • Поддршка за враќање на избришаните табели и записи во базите на пристап.
 • Поддршка за фиксирање на mdb датотеки за пристап до оштетени медиуми, како што се дискети, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на група mdb датотеки за пристап.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ја поправите mdb-датотеката со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

DataNumen Excel Repair 1.0 е објавен на 5

 • Поддршка за фиксирање датотеки xls и xlw во формати на Excel верзија 3, 4, 5, 95, 97, 2000, XP, 2003.
 • Поддршка за поправка на датотеки на Excel на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на датотеки во Excel.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ја поправите xls-датотеката со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).