Зошто DataNumen Database Recovery?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
Гарантира

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Database Recovery v2.7


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на Microsoft Access 95 до 2016 и Access за Office 365 MDB и ACCDB бази на податоци
 • Поддршка за враќање на структурата и евиденцијата на табелите во базите на пристап.
 • Поддршка за враќање на избришаните табели и записи во базите на пристап.
 • Поддржете ги сите верзии на DBF база на податоци, вклучувајќи dBASE III, dBASE IV, dBASE 5 за дос, dBASE 5 за Windows, FoxBase, FoxPro, Visual FoxPro, итн.
 • Поддршка за поправка DBF датотеки со полиња за белешки или бинарни податоци зачувани во датотеки DBT или FPT.
 • Поддршка за поправка на датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на група на оштетени датотеки.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да поправите датотека со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство


Повеќе информации


DataNumen Database Recovery 2.7 е објавен на 25 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Database Recovery 2.5 е објавен на 7 ноември 2020 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 3.1.
 • Надградба DataNumen DBF Repair до верзија 2.2.

DataNumen Database Recovery 2.4 е објавен на 7 декември 2019 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.9.
 • Надградба DataNumen DBF Repair до верзија 2.1.

DataNumen Database Recovery 2.1 е објавен на 31 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.3.

DataNumen Database Recovery 2.0 е објавен на 3 декември 2013 година

 • Надградба DataNumen Access Repair до верзија 2.2.
 • Надградба DataNumen DBF Repair до верзија 2.0.

DataNumen Database Recovery 1.0 е објавен на 5 април 2006 година

 • Интегриран пакет за враќање на базата на податоци. Вклучува алатки за обновување за расипани бази на податоци на MS Access и DBF бази на податоци.