Shënim: Nëse keni të instaluar versione Outlook 2003 ose versione më të larta, ju rekomandojmë që të përdorni kjo metodë për të rimarrë madhësinë tuaj OST skedar në vend. Përndryshe, ju lutemi përdorni metodën në këtë udhëzues.

Nëse tuaj OST skedari është krijuar nga Microsoft Outlook 2002 ose versione më të ulëta, dhe madhësia e tij arrin ose tejkalon 2 GB, ju do të hasni tepërt OST problemi i skedarit dhe nuk mund të veprojë OST skedoni më shumë. Në një rast të tillë, mund ta përdorni DataNumen Exchange Recovery për të ndarë të përmasat e mëdha OST skedoni në disa skedarë më të vegjël PST që janë më pak se 2 GB dhe janë në përputhje me Outlook 2002 dhe versionet më të ulëta. Pastaj mund të përdorni versionet Outlook 2002 ose versione më të ulta për të hapur skedarët PST të ndarë një nga një dhe për të hyrë në të dhënat e tyre pa ndonjë problem.

Start DataNumen Exchange Recovery.

Shënim: Para ndarjes së tepërt OST dosja me DataNumen Exchange Recovery, ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje ose modifikuar OST fotografi.

Shkoni tek bosh skedën, pastaj zgjidhni opsionin e mëposhtëm:
bosh
dhe vendosni kufirin e madhësisë në një vlerë më të vogël se 2 GB. Rekomandohet të përdorni një vlerë që është vetëm një fraksion prej 2 GB në mënyrë që skedari juaj PST të mos arrijë përsëri 2 GB shpejt, për shembull, 1000 MB. Ju lutem vini re se njësia është MB.

Shko prapa ne bosh Tab.

Zgjidhni madhësinë e tepërt OST skedari që do të ndahet:

bosh

Ju mund të futni të tepërtën OST emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të shfletuar dhe zgjedhur OST dosje. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur tejet i madh OST skedari që do të ndahet në kompjuterin lokal.

By default, kur DataNumen Exchange Recovery skanon dhe ndan burimin e tepërt OST skedoni në disa skedarë më të vegjël PST, skedari i parë i ndarë PST quhet xxxx_fixed.pst, i dyti është xxxx_fixed_1.pst, i treti është xxxx_fixed_2.pst, e kështu me radhë, ku xxxx është emri i burimit i madh OST dosje. Për shembull, për burimin e tepërt OST skedari Burimi.ost, si parazgjedhje, skedari i parë i ndarë PST do të jetë Source_fixed.pst, dhe i dyti do të jetë Source_fixed_1.pst, dhe i treti do të jetë Source_fixed_2.pst, etj.

Nëse dëshironi të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

bosh

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST të prodhimit ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur emrin e skedarit PST.

Meqenëse kemi të instaluar vetëm Outlook 2002 ose versione më të ulëta, ne duhet të vendosim formatin e skedarit PST të prodhimit në "Outlook 97-2002" në kombinim bosh krahas kutisë së redaktimit të skedarit dalës. Nëse e vendosni formatin në "Auto Determined", atëherë DataNumen Exchange Recovery do të gjenerojë skedarin e prodhimit PST të pajtueshëm me Outlook të instaluar në kompjuterin lokal.

Kliko Start Riparimi butonin dhe DataNumen Exchange Recovery do të start skanoni burimin e madh OST skedarin, rikuperimin dhe mbledhjen e të dhënave në të, dhe pastaj vendosjen e tyre në një skedar të ri PST të ndarë emri i të cilit është vendosur në Hapi 5. Ne do të përdorim Source_fixed.pst si një shembull.

Kur madhësia e Source_fixed.pst arrin kufirin e paracaktuar në Hapin 2, DataNumen Exchange Recovery do të krijojë një skedar të dytë të ri PST të quajtur Source_fixed_1.pst, dhe do të përpiqet të vendosë të dhënat e mbetura në atë skedar.

Kur skedari i dytë arrin përsëri kufirin e paracaktuar, DataNumen Exchange Recovery do të krijojë një skedar të tretë të ri PST të quajtur Source_fixed_2.pst për të akomoduar të dhënat e mbetura, etj.

Në proces, shiriti i progresit
DataNumen Access Repair Progres Bar

do të përparojë në përputhje me rrethanat për të treguar përparimin e ndarë.

Pas procesit të ndarjes, nëse ndonjë e dhënë është transferuar me sukses në skedarët e ndarë PST, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:
bosh

Tani mund të hapni skedarët e ndarë PST një nga një me Microsoft Outlook 2002 ose versione më të ulëta. Dhe do të gjeni të gjitha të dhënat e origjinalit të përmasave të mëdha OST skedari përhapet midis këtyre skedarëve të ndarë PST.

Shënim: Versioni demo do të shfaqë kutinë e mëposhtme të mesazheve për të treguar suksesin e procesit të ndarjes:

bosh

Pastaj mund të hapni skedarët PST të ndarë me Microsoft Outlook 2002 ose versione më të ulëta. Sidoqoftë, për secilin mesazh dhe bashkëngjitje në skedarët e ndarë PST, përmbajtja e tyre do të zëvendësohet me informacionin e mëposhtëm demo:

bosh

Për të marrë përmbajtjen aktuale, ju lutem porosit versionin e plotë.