Shënim: Duhet të keni të instaluar në kompjuterin tuaj lokal Outlook 2003 ose versione më të larta për të përdorur metodën në këtë udhëzues.

Nëse tuaj OST skedari është krijuar nga Microsoft Outlook 2002 ose versione më të ulëta, dhe madhësia e tij arrin ose tejkalon 2 GB, ju do të hasni tepërt OST problemi i skedarit dhe nuk mund të veprojë OST skedoni më shumë. Në një rast të tillë, mund ta përdorni DataNumen Exchange Recovery për të skanuar të përmasat e mëdha OST skedoni, merrni të gjitha të dhënat në të dhe ruani ato në një skedar të ri PST në formatin unicode Outlook 2003 që nuk ka më asnjë kufizim të madhësisë 2 GB. Pastaj mund të përdorni versionet Outlook 2003 ose versione më të larta për të hapur skedarin e ri PST dhe për të hyrë në të gjitha të dhënat e tij pa ndonjë problem.

Start DataNumen Exchange Recovery.

Shënim: Para se të konvertohet i tepërt OST dosja me DataNumen Exchange Recovery, ju lutemi mbyllni Microsoft Outlook dhe çdo aplikacion tjetër që mund të ketë qasje ose modifikuar OST fotografi.

Zgjidhni madhësinë e tepërt OST skedari që do të konvertohet:

bosh

Ju mund të futni të tepërtën OST emrin e skedarit direkt ose klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur skedarin. Ju gjithashtu mund të klikoni në Gjej butonin për të gjetur tejet i madh OST skedari që do të konvertohet në kompjuterin lokal.

DataNumen Exchange Recovery do të ruajë të dhënat e konvertuara si një skedar të ri në formatin Outlook PST në mënyrë që më vonë të mund të përdorni Microsoft Outlook për të hapur dhe për të hyrë në të dhënat e konvertuara. Dhe si parazgjedhje, emri i ri i skedarit PST është xxxx_recained.pst, ku xxxx është emri i burimit i madh OST dosje. Për shembull, për burimin e tepërt OST skedari Burimi.ost, emri i parazgjedhur i skedarit PST i konvertuar do të jetë Source_recained.pst. Nëse preferoni të përdorni një emër tjetër, atëherë ju lutemi zgjidhni ose vendosni atë në përputhje me rrethanat:

bosh

Ju mund të futni direkt emrin e skedarit PST të prodhimit ose të klikoni në shfletoj butonin për të kërkuar dhe zgjedhur emrin e skedarit PST.

Meqenëse duam të konvertojmë të përmasat e mëdha OST skedoni në një skedar PST në formatin Outlook 2003, i cili nuk ka një kufizim të madhësisë 2 GB, ne duhet të vendosim formatin e skedarit dalës PST në "Outlook 2003/2007" në kutinë e kombinuar bosh krahas kutisë së redaktimit të skedarit dalës. Nëse e vendosni formatin në "Outlook 97-2002" ose "Auto Determined", atëherë DataNumen Exchange Recovery mund të dështojë në përpunimin dhe konvertimin e madhësisë suaj OST fotografi.

Ju lutemi vini re se duhet të keni të instaluar versione Outlook 2003 ose versione më të larta, përndryshe i gjithë procesi i konvertimit do të dështojë.

Kliko Start Rimëkëmbja butonin dhe DataNumen Exchange Recovery do të start skanoni dhe shndërroni të dhënat nga burimi i madh OST skedoni në skedarin PST të destinacionit Outlook 2003. Shiriti i progresit
DataNumen Access Repair Progres Bar

do të tregojë progresin e konvertimit.

Pas procesit të konvertimit, nëse ndonjë e dhënë mund të konvertohet me sukses, do të shihni një kuti mesazhesh si kjo:
bosh

Tani mund të hapni skedarin PST të konvertuar me Microsoft Outlook 2003 ose versione më të larta dhe të shihni të dhënat e origjinalit OST skedari është konvertuar në skedarin e ri PST.

Shënim: Versioni demo do të shfaqë kutinë e mëposhtme të mesazheve për të treguar suksesin e konvertimit:

bosh

Pastaj mund të hapni skedarin PST të konvertuar me Microsoft Outlook 2003 ose versione më të larta. Sidoqoftë, për secilën mesazh të konvertuar, përmbajtja e tij do të zëvendësohet me informacionin e mëposhtëm demo:

bosh

Për të marrë përmbajtjen aktuale të konvertuar, ju lutem porosit versionin e plotë.