Nëse fshini disa rekorde në një tabelë, ose fshini disa tabela në një bazë të dhënash gabimisht, atëherë mund të rigjeni rekordet ose tabelat e fshira përmes DataNumen SQL Recovery, duke ndjekur atë udhëzues hap pas hapi.

Për regjistrimet e pashlyera, ato mund të mos shfaqen në të njëjtin rend me atë para se të fshihen, kështu që pas rikuperimit, mund t'ju duhet të përdorni deklarata SQL për të gjetur këto regjistra të pashlyer.

Për tabelat e pa fshira, nëse emrat e tyre nuk mund të rikuperohen, atëherë ata do të riemërtohen si "Tabela e rikuperuar1", "Tabela e rikuperuar2", dhe kështu me radhë