Kur sinkronizoni telefonin tuaj celular me Outlook në Outlook në desktop, me softuer të tillë si ActiveSync ose Windows Mobile Device Center, ndonjëherë do të humbni disa email dhe sende të tjera. Email-et dhe artikujt origjinal fshihen nga Outlook në desktop, por nuk shfaqen në telefonin tuaj celular. Kjo ndodh për shkak të arsyeve të mëposhtme:

 1. Gabimet ndodhin në procesin e sinkronizimit. Për shembull, për shkak të gabimit të lidhjes në rrjet, artikujt fshihen nga desktopi por nuk transferohen siç duhet në celularin.
 2. Defekt i softuerit të sinkronizimit. Për shembull, ActiveSync mund të fshijë kontaktet në desktop Outlook por jo t'i transferojë ato në telefonin tuaj celular.

Në një rast të tillë, përsëri mund të rikuperoni lost email dhe sende përmes DataNumen Outlook Repair, si në vazhdim:

 1. Shkoni në kompjuterin tuaj desktop.
 2. Zgjidhni skedarin PST për Outlook tuaj në kompjuterin desktop, si skedar burimi PST për t'u riparuar.
 3. Vendosni emrin e skedarit PST fiks të daljes nëse është e nevojshme.
 4. Riparoni skedarin burimor Outlook PST. DataNumen Outlook Repair do të skanojë dhe rikuperojë postat elektronike dhe sendet e tjeraost gjatë sinkronizimit midis telefonit tuaj celular dhe kompjuterit desktop.
 5. Pas procesit të riparimit, mund të përdorni Outlook për të hapur skedarin fiks PST dhe për të gjetur të gjithë lost postat elektronike dhe sendet e tjera rikthehen në vendet e tyre origjinale.

Shënim:

 1. Nëse nuk mund t'i gjeni artikujt në vendet ku janë ruajtur, atëherë mund të përpiqeni t'i gjeni me metodat e mëposhtme:
  1.1 Gjeni ato në dosjet "Recived_Groupxxx". Lost artikujt mund të trajtohen si lost dhe sendet e gjetura, të cilat rikuperohen dhe vendosen në dosje të quajtur "Recovery_Groupxxx" në skedarin fiks PST.
  1.2 Nëse njihni disa veti të artikujve të kërkuar, për shembull, temën e postës elektronike, disa fjalë kyçe në trupin e postës elektronike, etj., Atëherë mund t'i merrni këto veti si kritere kërkimi dhe të përdorni funksionin e kërkimit Outlook për të kërkuar artikuj të kërkuar në të gjithë skedarin fiks PST. Ndonjëherë, lost artikujt mund të rikuperohen dhe të vendosen në dosje ose dosje të tjera me arbitërrary emrat. Me funksionin e kërkimit Outlook, mund t'i gjeni lehtësisht.
 2. Ju mund të vëreni artikuj të kopjuar të pazhdukur në dosjet "Recovery_Groupxxx". Ju lutem thjesht injoroni ato. Sepse kur Outlook ruan një artikull, mund të bëjë disa kopje të kopjuara në mënyrë të nënkuptuar. DataNumen Outlook Repair është aq e fuqishme sa mund të rikuperojë edhe këto kopje të nënkuptuara dhe t'i trajtojë ato si lost dhe sendet e gjetura, të cilat rikuperohen dhe vendosen në dosje të quajtur "Recovery_Groupxxx" në skedarin fiks PST.