Lajme

DataNumen Outlook Drive Recovery 1.5 është lëshuar më 15 dhjetor 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit, përpunimit dhe raportimit të gabimeve.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 lëshohet më 12 gusht 2010

 • Përmirësoni performancën e motorit të rikuperimit.
 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Exchange 2010 dhe Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 3.2 lëshohet më 3 gusht 2010

 • Përmirësoni mekanizmin e zbulimit dhe përpunimit të gabimeve.
 • Përmirësoni shiritin e progresit për të pasqyruar saktësisht progresin e rikuperimit.
 • Mbështetni Microsoft Outlook 2010.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 është lëshuar më 24 mars 2010

 • Përmirësoni shpejtësinë e skanimit dhe rikuperimit.
 • Ulni konsumin e kujtesës gjatë procesit të rikuperimit.
 • Parandalon rikuperimin e përmbajtjeve të kopjuara në procesin e rikuperimit.
 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Përmirësoni pajtueshmërinë e GUI.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen Outlook Repair 2.5 është lëshuar më 10 shkurt 2010

 • Mbështetje për të rimarrë vetitë e shumta të një objekti në grumbull.
 • Mbështetje për të rikuperuar dhe shndërruar pronat me shumë vlera.
 • Përmirësoni përputhshmërinë në sistemet Windows 9x.
 • Rregulloni një defekt në ndarjen e skedarëve të mëdhenj.
 • Fix disa bugs të vogla.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 lëshohet më 27 tetor 2009

 • Mbështetje për të skanuar të dhëna të papërpunuara të diskut dhe në kërkim të skedarëve të fshirë të më shumë se 70 llojeve të njohura, duke përdorur një sistem të brendshëm të ekspertëve me njohuri të gjera në lidhje me karakteristikat dhe strukturat e specifikimeve të llojit të skedarit.
 • Përmirësoni performancën e procesit të skanimit.
 • Fix disa bugs të vogla.