simptomë:

Kur hapet a DWG skedoni me AutoDesk AutoCAD, ju shihni mesazhin e mëposhtëm të gabimit:

Jo Autodesk DWG

Shpjegim i saktë:

Ky nuk është një gabim paniku. AutoDesk shton një kontroll në të gjitha DWG skedarët e krijuar nga produktet e veta. Për ato të krijuara nga produktet e palëve të treta, nëse nuk mund të kalojë kontrollin, atëherë AutoCAD do të raportojë gabimin e mësipërm kur hap skedarët.

Ju mund të përdorni produktin tonë DataNumen DWG Recovery për të riparuar DWG paraqesin dhe prodhojnë një DWG skedari që do të kalojë kontrollin dhe nuk do të prodhojë kurrë më gabim.

Referencat: