simptomë:

Kur hapni një AutoCAD të dëmtuar ose të korruptuar DWG skedoni me AutoDesk AutoCAD, ju shihni mesazhin e mëposhtëm të gabimit:

Gabim i Brendshëm !dbqspace.h@410: eOutOfRange

Atëherë AutoCAD ose do të refuzojë të hapë skedarin, ose thjesht do të përplaset.

Shpjegim i saktë:

Kur AutoCAD përpiqet të shkruajë ose modifikojë të dhëna në DWG skedari, ndodh një katastrofë, të tilla si ndërprerja e energjisë, prishja e diskut, etj., gjë që e bën DWG skedari është i korruptuar dhe çon në këtë gabim.

AutoCAD ka një komandë të integruar "Recover" që mund të përdoret për të rimarrë një të korruptuar ose të dëmtuar DWG dosja, si më poshtë:

  1. Zgjidhni menunë Skedari> Shërbimet e Vizatimit> Rikuperimi
  2. Në kutinë e dialogut Zgjidh skedarin (një kuti dialogu standard për zgjedhjen e skedarit), futni emrin e skedarit të vizatuar të korruptuar ose të dëmtuar ose zgjidhni skedarin.
  3. Rezultatet e rikuperimit shfaqen në dritaren e tekstit.
  4. Nëse skedari mund të rikuperohet, ai gjithashtu do të hapet në dritaren kryesore.

Nëse skedari nuk mund të rikuperohet nga AutoCAD, atëherë mund të përdorni produktin tonë DataNumen DWG Recovery për të riparuar të korruptuarit DWG paraqesin dhe zgjidhin problemin.

Referencat: