simptomë:

Kur hapni një AutoCAD të dëmtuar ose të korruptuar DWG skedoni me AutoDesk AutoCAD, ju shihni mesazhin e mëposhtëm të gabimit:

Skedari i vizatimit nuk është i vlefshëm

Më poshtë është një shembull i ekranit të mesazhit të gabimit:

Skedari i vizatimit nuk është i vlefshëm

Shpjegim i saktë:

Për disa arsye, DWG skedari është i korruptuar ose i dëmtuar. Kur AutoCAD po përpiqet të hapë një skedar, së pari do të kontrollojë dhe verifikojë të dhënat brenda saj. Nëse verifikimi dështon, ai do të raportojë gabimin "Skedari i vizatimit nuk është i vlefshëm".

AutoCAD ka një komandë të integruar "Recover" që mund të përdoret për të rimarrë një të korruptuar ose të dëmtuar DWG dosja, si më poshtë:

  1. Zgjidhni menunë Skedari> Shërbimet e Vizatimit> Rikuperimi
  2. Në kutinë e dialogut Zgjidh skedarin (një kuti dialogu standard për zgjedhjen e skedarit), futni emrin e skedarit të vizatuar të korruptuar ose të dëmtuar ose zgjidhni skedarin.
  3. Rezultatet e rikuperimit shfaqen në dritaren e tekstit.
  4. Nëse skedari mund të rikuperohet, ai gjithashtu do të hapet në dritaren kryesore.

Nëse skedari nuk mund të rikuperohet nga AutoCAD, atëherë mund të përdorni produktin tonë DataNumen DWG Recovery për të riparuar të korruptuarit DWG paraqesin dhe zgjidhin problemin.

DataNumen DWG Recovery Kutia e kutisë

Dosja e mostrës:

Shembull i korruptuar DWG skedari që do të shkaktojë gabimin. test1_korruptuar.dwg

Dosja u rikuperua nga DataNumen DWG Recovery: test1_corrupt_fiks.dwg

Referencat: