Gejala:

Nalika mbukak dokumen Word sing rusak karo Microsoft Word, dialog "Konversi File" bakal muncul lan njaluk sampeyan milih enkoding sing nggawe dokumen sampeyan bisa diwaca:

Dialog Konversi File

Nanging, enkode apa wae sing sampeyan pilih, konten asli dokumen ora bakal bisa dibalekake maneh.

Penjelasan sing Tepat:

Nalika informasi enkoding ing dokumen Word rusak utawa lost, Tembung ora bakal bisa decode konten ing dokumen. Dadi bakal pop-up dialog konversi file lan njaluk enkode sing bener. Lan amarga korupsi struktur file lan konten liyane, sanajan sampeyan milih enkoding sing bener, Word isih ora bisa decode konten kanthi bener, sing ndadekake dokumen sing ora bisa diwaca lan ora ana gunane. Yen ngono, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen Word Repair kanggo ndandani dokumen Word lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sample file dokumen Word sing rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Kesalahan7_1.doc

File kasebut didandani karo DataNumen Word Repair: Kesalahan7_1_fixed.doc