Gejala:

Nalika nyoba masang database .MDF ing SQL Server, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Gagal njupuk data kanggo panjaluk iki. (Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc)

Ana pangecualian nalika nglakokake pernyataan utawa batch Transact-SQL. (Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo)

xxx.mdf dudu file database utama. (Microsoft SQL Server, Kesalahan: 5171)

ing endi 'xxx.mdf minangka jeneng file MDF sing bakal dilampirake.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Data ing file MDF disimpen minangka kaca, saben kaca 8KB. Kaca kapisan diarani kaca header file, sing ngemot most informasi penting babagan kabeh file, kayata teken file, ukuran file, kompatibilitas, lsp. Kaca-kaca sing isih ana uga ngemot informasi sing penting, kalebu informasi alokasi kaca uga data nyata.

Yen kaca header file MDF, utawa kaca manajemen penting liyane rusak utawa rusak, lan ora bisa dingerteni dening Microsoft SQL Server, banjur SQL Server bakal mikir kabeh file dudu file database utama sing valid lan nglaporake kesalahan iki.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak sing bakal nyebabake kesalahan:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2005 Kesalahan1_1.mdf Kesalahan1_1_fixed.mdf
SQL Server 2008 R2 Kesalahan1_2.mdf Kesalahan1_2_fixed.mdf
SQL Server 2012 Kesalahan1_3.mdf Kesalahan1_3_fixed.mdf
SQL Server 2014 Kesalahan1_4.mdf Kesalahan1_4_fixed.mdf