Apa DataNumen RAR Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting a RAR produk pamulihan. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen RAR Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane, kalebu WinRAR lan liyane RAR alat ndandani, ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen RAR Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen RAR Repair v3.5


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani kabeh versi RAR lan file SFX.
  • Dhukungan kanggo mbalekake arsip multi-volume lan solid.
  • Dhukungan kanggo mbalekake arsip sing dienkripsi karo tembung sandhi.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih RAR lan arsip SFX sing bakal didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan kanggo ndandani RAR file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan RAR lan file SFX.
  • Dhukungan kanggo ndandani RAR arsip ukurane 8, 388, 608 TB (yaiku 8, 589, 934, 592 GB).
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani a RAR arsip kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen RAR Repair kanggo mulihake rusak RAR arsip


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika RAR arsip rusak utawa rusak amarga macem-macem sebab lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen RAR Repair kanggo mindhai RAR arsip lan pulihake file sing bisa digunakake.

Start DataNumen RAR Repair.

DataNumen RAR Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak RAR arsip karo DataNumen RAR Repair, tulung tutup WinRAR lan aplikasi liyane sing bisa ngakses RAR arsip

Pilih sing rusak utawa rusak RAR arsip sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing RAR jeneng arsip langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih arsip. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake RAR arsip sing arep didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen RAR Repair bakal pulih lan ngekstrak file ing RAR arsip menyang direktori sing disebut xxxx_recovered, ing endi xxxx minangka jeneng sumber RAR arsip Contone, kanggo sumber RAR arsip Rusak.rar, direktori output gawan bakal Damaged_recovered. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih Direktori Output

Sampeyan bisa langsung input jeneng direktori utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih direktori.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen RAR Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber RAR ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber RAR file bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak direktori output sing ditemtokake ing langkah 3 lan mriksa file sing dibalekake ing kana.

Informasi liyane


DataNumen RAR Repair 3.5 dirilis tanggal 3 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 3.2 dirilis tanggal 18 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 3.0 dirilis tanggal 4 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.9 dirilis tanggal 9 September 2020

  • Nambah pangolahan temporary file.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.8 dirilis tanggal 19 April 2020

  • Nambah kinerja.
  • Nambah akurasi pemulihan lan tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.7 dirilis tanggal 18 November 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.6 dirilis tanggal 24 Juli 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen RAR Repair 2.5 dirilis tanggal 28 Juni 2018

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen RAR Repair 2.3 dirilis tanggal 20 April 2018

  • Nambah Recovery kanggo ndhelik RAR arsip
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.2 dirilis tanggal 19 Sep 2016

  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.1 dirilis tanggal 14 September 2013

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 2.0 dirilis tanggal 6 Juli 2013

  • Dhukungan WinRAR v5.x.
  • Tulis maneh antarmuka panganggo.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen RAR Repair 1.2 dirilis tanggal 27 Sep 2006

  • Dhukungan kanggo ngunggah rusak RAR utawa arsip SFX menyang server ftp kita.
  • Dhukungan kanggo mbalekake direktori ing RAR arsip
  • Nambah mekanisme pemulihan kesalahan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.