Gejala:

Nalika mbukak file Outlook PST sing rusak utawa rusak karo Microsoft Outlook, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Kesalahan ditemokake ing file xxxx.pst. Quit Outlook lan kabeh aplikasi sing aktif karo mail, banjur gunakake alat ndandani Inbox (Scanpst.exe) kanggo diagnosa lan ndandani kesalahan ing file kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap babagan alat ndandani Inbox, deleng Bantuan.

ing endi 'xxxx.pst' minangka jeneng file Outlook PST sing bakal dibukak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Kesalahan wis dideteksi

Penjelasan sing Tepat:

File PST kasusun saka rong bagean, header file, lan bagean data ing ngisor iki. Header file ngemot most informasi penting babagan kabeh file, kayata teken file, ukuran file, kompatibilitas, lsp.

Nalika Microsoft Outlook nyoba mbukak file, luwih dhisik bakal maca bagean header lan verifikasi informasine, kayata tandha tangan file uga informasi kompatibilitas. Yen verifikasi gagal, bakal dilaporake ing "File xxxx.pst dudu file folder pribadi." kesalahan Yen ora, bakal terus maca bagean data sing isih ana lan yen ana kesalahan ing bagean kasebut, bakal nglaporake kesalahan sing kasebut ing ndhuwur, lan menehi saran supaya sampeyan nggunakake Alat ndandani kothak mlebu (Scanpst.exe) kanggo ndandani.

Nanging kanggo most kasus, scanpst ora bisa ndandani kesalahan, lan sampeyan kudu nggunakake produk DataNumen Outlook Repair kanggo ndandani file PST sing rusak lan ngatasi masalah kasebut.

Sampeyan uga bisa ndeleng kesalahan iki nalika nggunakake versi Outlook 2002 utawa ngisor lan file PST tekan utawa ngluwihi Batas ukuran file 2GB. Yen ngono, mung DataNumen Outlook Repair bisa mbantu.

File Sampel:

Sampel file PST rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Outlook_2.pst

File sing dibalekake dening DataNumen Outlook Repair: Outlook_2_fixed.pst

Cathetan: