Apa DataNumen Exchange Recovery?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting an OST kuwarasan lan OST menyang produk konversi PST. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Exchange Recovery nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Exchange Recovery ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan lan Masalah Umum ing Exchange OST file


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Exchange Recovery v7.8


  • Dhukungan Exchange 5.0 nganti 2019.
  • Dhukungan Outlook 97 nganti 2019 lan Outlook kanggo Office 365.
  • dhukungan OST file sing digawe dening Exchange ActiveSync.
  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019. Sistem operasi 32bit lan 64bit didhukung.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen mail, folder, halosts, tanggalan, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan ing OST file Kabeh properti, kayata subyek, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen email kanthi teks kosong, format RTF lan HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek sing ditempelake, kayata pesen liyane, Lembar Kerja Excel, dokumen Word, lsp.
  • Barang sing dibalekake disimpen lan diowahi dadi file folder pribadi (PST) sing bisa diakses kanthi gampang dening Microsoft Outlook lan klien surat liyane sing kompatibel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake barang sing wis dibusak ing kothak layang Exchange, kalebu pesen mail, folder, halosts, tanggalan, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan.
  • Dhukungan kanggo ngowahi OST file PST kanthi cepet lan efisien.
  • Dhukungan kanggo mbalekake 2GB kegedhen OST file.
  • Dhukungan supaya pulih OST file minangka gedhe 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Dhukungan kanggo mbagi file PST output dadi pirang-pirang file cilik.
  • Dhukungan kanggo mbalekake dilindhungi sandi OST file, enkripsi sing bisa dikompres uga enkripsi dhuwur (utawa enkripsi paling apik) didhukung. Ing OST file bisa dibalekake sanajan sampeyan ora duwe sandhi.
  • Dhukungan kanggo ngasilake file PST tetep ing format Outlook 97-2002, format Outlook 2003-2019, lan Outlook kanggo format Office 365.
  • Dhukungan supaya pulih OST file data saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (*. vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. vhd), file Gambar Asli Acronis (*. tib), Norton Ghost file (*. gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (*. Iso), File gambar disk (*. Img), file gambar CD / DVD (*. Bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (*. Mdf) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Dhukungan kanggo ndandani lan ngonversi OST file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani lan ngonversi kumpulan OST file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih OST file sing arep didandani ing komputer klien.
  • Dhukungan kanggo nyimpen file PST sing wis pulih ing sembarang lokasi, kalebu drive sing dipasang ing jaringan sing diakoni komputer lokal.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani OST file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Exchange Recovery Ngonversi OST menyang File PST


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika ana bencana ing server Microsoft Exchange, kayata crash server, korupsi database server, lsp., Folder offline Exchange (.ost) file ing komputer klien isih ngemot pesen mail lan kabeh item liyane ing akun mail Exchange. Sampeyan bisa nggunakake DataNumen Exchange Recovery kanggo ngowahi ing OST file menyang file PST saengga data ing jero file kasebut bisa diakses ing Microsoft Outlook.

Kajaba iku, nalika sampeyan nemoni macem-macem kesalahan lan masalah OST file, kayata korupsi data, kesalahan sinkronisasi, kesalahan mbusak email, 2GB gedhe banget OST masalah file, lsp., sampeyan bisa nggunakake kanthi mesthi DataNumen Exchange Recovery kanggo mbalekake data saka OST file lan ngowahi dadi format PST.

Start DataNumen Exchange Recovery.

DataNumen Exchange Recovery

Catetan: Sadurunge ngowahi OST ngajukake karo DataNumen Exchange Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngakses utawa ngowahi OST ngajukake Uga tutup Microsoft Outlook.

Pilih OST file kanggo diowahi:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing OST jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake OST file kanggo diowahi ing komputer lokal.

Yen sampeyan ngerti versi Outlook sumber kasebut OST file sing arep didandani, banjur sampeyan bisa nemtokake ing kothak combo Pilih Format ing jejere kothak sunting file sumber, format sing bisa dienggo yaiku Outlook 97-2002, Outlook 2003-2010, lan Outlook 2013-2019 / Office 365. Yen sampeyan ninggalake format dadi "Ditentukan Otomatis", mula DataNumen Exchange Recovery bakal mindai sumber OST file kanggo nemtokake format kanthi otomatis. Nanging, iki butuh wektu tambahan.

DataNumen Exchange Recovery bakal nyimpen data sing diowahi dadi file anyar ing format Outlook PST supaya sampeyan bisa nggunakake Microsoft Outlook kanggo mbukak lan ndeleng obyek sing wis diowahi. Lan minangka standar, jeneng file anyar xxxx_recovered.pst, ing endi xxxx minangka jeneng sumber OST ngajukake Contone, kanggo sumber OST file Sumber.ost, file standar sing diowahi bakal Source_recovered.pst. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file sing diowahi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo nelusuri banjur pilih file sing wis diowahi.

Sampeyan bisa milih format file PST sing dikonversi ing kothak combo Pilih Format ing jejere kothak sunting file sing wis diowahi, format sing bisa dienggo yaiku Outlook 97-2002 lan Outlook 2003-2019 / Office 365. Yen sampeyan ninggalake format dadi "Ditentukan Otomatis", mula DataNumen Exchange Recovery bakal ngasilake file PST sing diowahi sing kompatibel karo Outlook sing diinstal ing komputer lokal.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen Exchange Recovery bakal start Ngonversi saka sumber OST ngajukake menyang file PST. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan konversi.

Sawise proses konversi, yen ana data sing bisa diowahi kanthi sukses, sampeyan bakal weruh kothak pesen kaya mangkene:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file PST sing diowahi nganggo Microsoft Outlook lan ndeleng obyek sing dikonversi. Tulung dicathet DataNumen Exchange Recovery bakal nyoba nyelehake obyek sing wis diowahi ing folder asline. Nanging, kanggo lost & obyek sing ditemokake, bakal dibalekake banjur dilebokake ing folder khusus kaya Recovered_Group1, Recovered_Group2, lsp.

Informasi liyane


DataNumen Exchange Recovery 7.8 dirilis tanggal 10 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 7.6 dirilis tanggal 31 Oktober 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 7.5 dirilis tanggal 19 Agustus 2020

  • Nambah kinerja.
  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ngilangi barang sing ora ana gunane.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 7.2 dirilis tanggal 21 Juni 2020

  • Nambah kompatibilitas versi 64bit.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 7.1 dirilis tanggal 8 Februari 2020

  • Nambah kinerja pemulihan.
  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ngurangi memori sing digunakake ing proses pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 6.9 dirilis tanggal 3 Oktober 2019

  • Nambah fungsi telusuran.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 6.8 dirilis tanggal 8 Juli 2019

  • Ngilangi inkonsistensi ing file PST sing tetep.
  • Rancang ulang mesin pemulihan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log pamulihan kumpulan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 6.5 dirilis tanggal 24 Januari 2019

  • Dhukungan Exchange Server 2019 lan Outlook 2019.
  • Mbusak otomatis barang sing ora ana gunane.
  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 6.0 dirilis tanggal 12 November 2018

  • Nambah Recovery kanggo file ageng.
  • Nyedhiyakake luwih akeh kontrol ing log pamulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 5.6 dirilis tanggal 21 September 2018

  • Nambah antarmuka pangguna.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 5.5 dirilis tanggal 28 April 2018

  • Dhukungan Exchange Server 2016, Outlook 2016 lan Office 365.
  • Nambah kinerja versi 64bit.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 5.0 dirilis tanggal 29 Juli 2015

  • Dhukungan 64bit Outlook.
  • Dhukungan kanggo mulihake potongan data sing ora valid.
  • Dhukungan kanggo ngontrol apa bakal pulih, didhelikake utawa lost lan barang sing ditemokake.
  • Dhukungan kanggo ndandani kesalahan "Ora bisa mindhah item" OST file.

DataNumen Exchange Recovery 4.5 dirilis tanggal 12 Juni 2014

  • Dhukungan kanggo mbalekake Outlook 2013 OST file.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 4.0 dirilis tanggal 29 April 2014

  • Dhukungan supaya pulih OST file data saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), File gambar disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (* .mdf) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 3.5 dirilis tanggal 20 Januari 2014

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 3.0 dirilis tanggal 12 Agustus 2010

  • Nambah kinerja mesin pemulihan.
  • Nambah deteksi kesalahan lan mekanisme pangolahan.
  • Apikake bilah kemajuan kanggo nggambarake kemajuan pemulihan kanthi akurat.
  • Dhukungan Microsoft Exchange 2010 lan Outlook 2010.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 2.5 dirilis tanggal 24 Maret 2010

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Cegah pulih isi duplikat ing proses pamulihan.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Nambah kompatibilitas GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 2.0 dirilis tanggal 29 Desember 2008

  • Tulis maneh kabeh aplikasi.
  • Dhukungan Microsoft Windows Vista.
  • Dhukungan Microsoft Outlook 2007 lan Exchange 2007.
  • Ndandani bug nalika ngolah pesen gedhe.

DataNumen Exchange Recovery 1.1 dirilis tanggal 10 Nov 2006

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndhukung sawetara cara pemulihan sing luwih maju.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Exchange Recovery 1.0 dirilis tanggal 1 Januari 2006

  • Alat sing kuat kanggo pulih panyimpenan offline Microsoft Exchange yatim piatu utawa ngrusak (.ost) file