Apa DataNumen DWG Recovery?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting a DWG produk pamulihan. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen DWG Recovery nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen DWG Recovery ngrokok sayembara

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan AutoCAD Amarga rusak DWG file


solusi
Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen DWG Recovery v2.1


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD R14 nganti 2021 DWG file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek ing ngisor iki ing DWG file: BLOCK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKake), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, OBJ kontrol BLOCK, HEADER BLOK, OBJ kontrol LAYER, LAYER, OBY CONTROL GAYA, GAYA, LTYPE KONTROL OBJ, LTYPE, KONSEP KONSEP OBJ, KANGGO, KONSOL OBS UCS, UCS, KONSEP KONSEP OBJ, KANGGO LOR, KONTROL KONSEP OBJ, KUNCI, KANGGO KONSOLING OBJ, KECIL.
  • Dhukungan supaya pulih lost & nemokake obyek ing DWG file.
  • Dhukungan kanggo mulihake obyek sing wis dibusak DWG file.
  • Dhukungan supaya pulih DWG nggambar saka temporary file nalika ana bencana data.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing DWG format lan format DXF.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing format AutoCAD R14 nganti 2017.
  • Dhukungan kanggo ndandani DWG file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DWG file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DWG file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani AutoCAD DWG file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen DWG Recovery kanggo Waras AutoCAD Korupsi DWG file


Nalika AutoCAD sampeyan DWG file rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen DWG Recovery kanggo mindhai DWG file lan pulih data sabisa-bisa.

Start DataNumen DWG Recovery.

DataNumen DWG Recovery

Catetan: Sadurunge pulih apa wae sing rusak utawa rusak dwg file karo DataNumen DWG Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi dwg file.

Pilih sing rusak utawa rusak dwg file kanggo dibalekake:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing dwg jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake dwg file kanggo dibalekake ing komputer lokal.

Yen sampeyan ngerti format sumber sing rusak DWG file, banjur sampeyan bisa nemtokake ing kothak combo: Pilih Format File Source

Kanthi gawan, disetel menyang "Ditentukan Otomatis", tegese DataNumen DWG Recovery bakal nganalisis lan nemtokake format kanthi otomatis.

Saiki format ing ngisor iki didhukung kanggo sumber DWG file:

AutoCAD 2013-2017 DWG format
AutoCAD 2010-2012 DWG format
AutoCAD 2007-2009 DWG format
AutoCAD 2004-2006 DWG format
AutoCAD 2000-2003 DWG format
AutoCAD R14 DWG format

Kanthi gawan, DataNumen DWG Recovery bakal nyimpen tetep dwg ngajukake menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.dwg, ing endi xxxx minangka jeneng sumber dwg ngajukake Contone, kanggo sumber dwg file Rusak.dwg, jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.dwg. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Yen file fix output wis.DWG extension, banjur DataNumen DWG Recovery bakal output ing DWG Format.

Yen file fix output duwe .DXF extension, banjur DataNumen DWG Recovery bakal output ing format DXF.

Sampeyan bisa nemtokake format file tetep output ing kothak combo: Pilih Format File Tujuan

Kanthi gawan, yen sampeyan ora nemtokake format file output, mula DataNumen DWG Recovery bakal nggunakake format sing padha karo sumber DWG ngajukake.

Saiki format output ing ngisor iki didhukung:

AutoCAD 2013-2017 DWG format
AutoCAD 2010-2012 DWG format
AutoCAD 2007-2009 DWG format
AutoCAD 2004-2006 DWG format
AutoCAD 2000-2003 DWG format
AutoCAD R14 DWG format

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen DWG Recovery bakal start mindhai lan mbalekake sumber dwg ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen sumber dwg file bisa dibalekake kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing tetep dwg ngajukake karo AutoCAD utawa liyane dwg keperluan

Informasi liyane


DataNumen DWG Recovery 2.1 dirilis tanggal 16 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DWG Recovery 1.9 dirilis tanggal 4 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DWG Recovery 1.8 dirilis tanggal 30 Juni 2020

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2018 nganti 2021 DWG file.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DWG Recovery 1.7 dirilis tanggal 19 November 2019

  • Rancang ulang mesin pemulihan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log pamulihan kumpulan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DWG Recovery 1.6 dirilis tanggal 19 April 2018

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2015 nganti 2017 DWG file.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen DWG Recovery 1.5 dirilis tanggal 29 Mei 2014

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD R14 nganti 2003 DWG file.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen DWG Recovery 1.1 dirilis tanggal 31 Maret 2014

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2004 nganti 2006 DWG file.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen DWG Recovery 1.0 dirilis tanggal 7 Januari 2014

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2010 nganti 2014 DWG file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek ing ngisor iki ing DWG file: BLOCK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKake), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, OBJ kontrol BLOCK, HEADER BLOK, OBJ kontrol LAYER, LAYER, OBY CONTROL GAYA, GAYA, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, GAMBAR OBJ, VISI, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONTROL OBJ, DIMSTYLE
  • Dhukungan supaya pulih lost & nemokake obyek ing DWG file.
  • Dhukungan kanggo mulihake obyek sing wis dibusak DWG file.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing DWG format lan format DXF.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing format AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 nganti 2014.
  • Dhukungan kanggo ndandani DWG file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DWG file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DWG file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani Outlook DWG file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).