Gejala:

Pesen kesalahan muncul nalika sampeyan nyoba mbukak file MDB sing rusak karo Microsoft Access:

Rekaman (s) ora bisa diwaca; ora diwaca ijin 'xxxx' (Kesalahan 3112)

ing endi 'xxxx' minangka jeneng obyek Akses, bisa uga a obyek sistem, utawa obyek pangguna.

Cuplikan layar pesen kesalahan kaya iki:

Rekaman (s) ora bisa diwaca; ora diwaca ijin 'MSysAccessObjects'

Iki minangka kesalahan Microsoft Jet lan DAO sing bisa dideteksi lan kode kesalahan yaiku 3112.

Penjelasan sing Tepat:

Sampeyan bakal nemoni kesalahan iki yen ora duwe idin maca kanggo tabel utawa pitakon sing ditemtokake kanggo ndeleng data kasebut. Sampeyan kudu takon karo administrator sistem utawa sing nggawe obyek kanggo ngganti tugas ijin.

Nanging, yen sampeyan yakin duwe idin ing obyek kasebut, nanging isih entuk kesalahan iki, kemungkinan informasi informasi lan data properti sebagian rusak lan Microsoft Access mikir manawa sampeyan ora duwe kesalahan maca.

Sampeyan bisa nyoba produk DataNumen Access Repair kanggo nemokake database MDB lan ngatasi masalah iki.

File Sampel:

Sampel file MDB rusak sing bakal nyebabake kesalahan. mydb_4.mdb

File kasebut disimpen dening DataNumen Access Repair: mydb_4_fixed.mdb (Tabel 'Recovered_Table2' ing file sing disimpen cocog karo tabel 'Staff' ing file sing ora rusak)

Cathetan: