careers

Wilujeng sumping di tempat damel anu pikaresepeun sareng kreatif, dimana jalma-jalma anu ngabédakeunana.

At DataNumen, kami terang yén kasuksésan urang mangrupikeun tanaga anu luar biasa - tim anu ahli berbakat, bermotivasi tinggi, damel babarengan nganteurkeun solusi pamulihan data anu ngabantosan jalma nalika bencana data lumangsung. Kami gairah ngeunaan naon anu urang lakukeun sareng saha kami ngalakukeun éta, sareng ku éta markisa éta ngagaduhan tujuan.

Salaku tim, urang teras-terasan milari cara anu énggal sareng inovatif pikeun nyumponan kabutuhan konsumén sareng ngoperasikeun bisnis urang.

Misi kami saderhana: ngadamel produk anu saé anu ngabantosan jalma-jalma ngémutan data saloba-gancangna. Lingkungan damel kolaborasi kami ngajantenkeun kami fokus sareng sacara koléktif komitmen pikeun ngahontal tujuan ieu. DataNumenBudaya urang nganut macem-macem ideu, gaya hirup, wawasan profesional sareng pandangan pribadi. Kami bangga kana naon anu kami laksanakeun sareng teras-terasan milari jalma anu gairah pikeun ngabantosan bisnis urang maju.

Museurkeun gabung sareng tim kami? Tingali padamelan di handap ieu sareng terapkeun ayeuna.