Apa DataNumen Word Repair?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting produk pamulihan Word. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen Word Repair nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen Word Repair ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan Umum Amarga Korupsi Dokumen Tembung


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen Word Repair v4.2


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo ndandani dokumen Microsoft Word 6.0, 95, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 lan Word for Office 365.
  • Dokumen dhukungan sing digawe Word kanggo Windows lan Mac.
  • Dhukungan kanggo mbalekake teks, gambar, lan format ing dokumen Word.
  • Dhukungan kanggo mulihake tabel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake dhaptar sing diwenehi buletin utawa nomer.
  • Dhukungan kanggo mulihake format lan hyperlink.
  • Dhukungan kanggo mulihake tetenger.
  • Dhukungan kanggo mbalekake dokumen Word saka temporary file nalika ana bencana data.
  • Dhukungan kanggo ndandani file Word doc lan docx ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sekelompok file Word doc lan docx Word.
  • Dhukungan kanggo nemokake lan pilih dokumen Word sing bakal didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file doc lan docx kanthi menu konteks (klik tengen) Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS) kanggo ndandani file Word.
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen Word Repair kanggo Waras Dokumen Tembung sing Rusak


Nalika dokumen Word (* .DOC lan * .DOCX file) rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen Word Repair kanggo mindhai file Word lan mbalekake data sabisa.

Start DataNumen Word Repair.

DataNumen Word Repair

Cathetan: Sadurunge mbalekake file Word sing rusak utawa rusak DataNumen Word Repair, tutup Microsoft Word lan aplikasi liyane sing bisa ngakses file Word.

Pilih file Word .doc / .docx Word sing rusak utawa rusak sing bakal didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng file Word .doc / .docx langsung utawa klik ing Telusuri File Database Akses Sumber tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file sing arep didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen Word Repair bakal nyimpen file Word tetep minangka xxxx_fixed.doc, ing endi xxxx minangka jeneng file Word .doc / .docx sumber. Contone, kanggo file Word source Damaged.docx, jeneng default kanggo file tetep bakal Damaged_fixed.doc. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih Database Akses Tujuan tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol. DataNumen Word Repair bakal start mindhai lan ndandani file Word sumber.

Bar progres
Progress Bar
bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen file Word sumber bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:
Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file Word tetep nganggo Microsoft Word utawa aplikasi liyane sing kompatibel.

Informasi liyane


DataNumen Word Repair 4.2 dirilis tanggal 10 Maret 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.7 dirilis tanggal 12 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.5 dirilis tanggal 2 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.4 dirilis tanggal 4 November 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.3 dirilis tanggal 23 Mei 2019

  • Gunakake teknologi AI kanggo nganalisa file kasebut.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.2 dirilis tanggal 14 Maret 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.1 dirilis tanggal 21 Januari 2019

  • Dhukungan Word 2019.
  • Ngapikake mesin parsing.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 3.0 dirilis tanggal 25 Oktober 2018

  • Nambah pulih saka inden paragrap.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 2.9 dirilis tanggal 25 Agustus 2018

  • Nambah pamulihan teks.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 2.8 dirilis tanggal 16 Juli 2018

  • Dhukungan Word kanggo dokumen Office 365.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Word Repair 2.7 dirilis tanggal 18 Januari 2018

  • Dhukungan kanggo mbalekake luwih akeh data.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Word Repair 2.6 dirilis tanggal 9 November 2017

  • Dhukungan Windows 10.
  • Kantor Dhukungan 2016.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Word Repair 2.5 dirilis tanggal 3 Juli 2015

  • Dhukungan kanggo mulihake tabel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake dhaptar sing diwenehi buletin utawa nomer.
  • Dhukungan kanggo mulihake format lan hyperlink.
  • Dhukungan kanggo mulihake tetenger.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Word Repair 2.1 dirilis tanggal 20 Juli 2013

  • Dhukungan kanggo masang gambar ing dokumen sing wis dibalekake.
  • Dhukungan karakter Asia.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Word Repair 2.0 dirilis tanggal 8 Juni 2013

  • Format Dhukungan Word 2007, 2010 lan 2013.
  • Ganti antarmuka pangguna aplikasi kasebut.

DataNumen Word Repair 1.1 dirilis tanggal 4 Juni 2005

  • Dhukungan kanggo ndandani dokumen Microsoft Word 2003.
  • Ngapikake mesin pemulihan.