Nalika anjeun nganggo Microsoft Word pikeun muka dokumén Word anu korup, anjeun bakal ningali sababaraha seratan kasalahan, anu panginten rada lieur pikeun anjeun. Kusabab kitu, di dieu urang bakal nyobian daptar sadaya kamungkinan kasalahan, diurutkeun numutkeun frékuénsi anu kajantenan. Pikeun unggal kasalahan, urang bakal ngajelaskeun gejalana, ngajelaskeun alesan na anu pas sareng masihan file conto ogé file anu dibereskeun ku alat pamulihan Kecap kami DataNumen Word Repair, Sangkan anjeun tiasa langkung ngartos aranjeunna. Di handap ieu kami bakal nganggo 'filename.docx' pikeun nganyatakeun nami file dokumen Word rusak anjeun.