DataNumen Word Repair Babandingan Kalapa

DataNumen Word Repair 4.2 Fungsi Perbaikan Terpadu (Word 2010)  Pamulihan kanggo Kecap 5 Kernel pikeun Kecap 11.01 Ngalereskeun Stellar Phoenix Word 5.5 Kotak Alat Pamulihan pikeun Word 2.5 SysTools Kecap Pamulihan 5.1 Pamulihan Gancang pikeun Microsoft Word 12.X RecoveryFIX pikeun Word 11.4 WordFIX 5.65 Ngalereskeun Kecap 1.0 R-Word 2 DocRepair 3.1 Remo ngalereskeun Kecap 2.0 Perbaikan DOC Yodot pikeun Windows 1

Laju Pamulihan

Rata Rata Laju * 92.78% 1.50% 59.11% 67.22% 50.00% 47.22% 3.14% 38.70% 67.78% 3.00% 0.10% 5.00% 1.67% 0.00% 0.00%
Case 1
(File dokumen 20KB Word 2003)
100% 0% 0% 0% 100% 0% 33.30% 33.30% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 2
(File dokumen 1MB Word 2003)
90% 0% 5% 80% 95% 80% 40% 50% 75% 0% 0% 90% 60% 0% 0%
Case 3
(Koropak docx 500KB Word 2007)
100% 0% 70% 80% 30% 50% 0% 40% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 4
(File docx Word 1MB Word)
100% 0% 87% 30% 50% 65% 0% 40% 50% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 5
(500 KB Word 2010 file docx)
100% 0% 75% 85% 30% 50% 0% 50% 80% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 6
(1 MB Word 2010 file docx)
100% 0% 100% 90% 50% 75% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 7
(2 MB Word 2010 file docx)
90% 0% 70% 95% 65% 65% 0% 50% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 8
(1 MB Word 2013 file docx)
100% 0% 100% 100% 50% 50% 0% 40% 100% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Case 9
(5 MB Word 2013 file docx)
100% 0% 70% 90% 25% 35% 0% 40% 90% 0% 0% 0% 0% 0% 0%

Rojongan OS

nuhun 32bit Windows nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Win 8 / 8.1 / 10 teu didukung Win 8 / 8.1 / 10 teu didukung Meunang 10 teu didukung nuhun
nuhun 64bit Windows nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun Win 8 / 8.1 / 10 teu didukung Win 8 / 8.1 / 10 teu didukung Meunang 10 teu didukung nuhun

Dukungan Format File

Pangrojong format file Word Input (doc / docx) nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung nuhun nuhun nuhun
Format file Word Kaluaran (doc / docx) format docx teu didukung nuhun format dok teu didukung format dok teu didukung format docx teu didukung dok, format docx teu didukung dok, format docx teu didukung nuhun format dok teu didukung format dok teu didukung format docx teu didukung format docx teu didukung dok, format docx teu didukung format docx teu didukung format dok teu didukung

Kaabisa dina Meunangkeun Objek ti Dokumén DOCX

Cageur Téks
(kaasup bahasa Asia sapertos Cina, Jepang, jst.)
nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung nuhun nuhun nuhun
Cageur Gaya Téks
(kaasup ukuran, kandel, warna, miring, sorot,
ngagariskeun, strikethrough, subscript sareng superscript)
nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur téks Pangaruh Husus
(épék téks, wates karakter, karakter teduh)
teu nuhun épék téks / wates karakter teu didukung nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung teu épék téks / wates karakter / karakter shading teu didukung épék téks / wates karakter / karakter shading teu didukung
Pulih Tabél
.
nuhun nuhun  Tabél henteu didukung nuhun teu teu teu teu nuhun rubak kolom sareng hight row didukung format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur Gambar
(kaasup ukuranana, alignment)
alignment teu didukung nuhun alignment teu didukung nuhun teu teu teu teu nuhun teu format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur Gambar Pangaruh Husus
(kaasup wates anu béda, épék khusus)
épék khusus teu didukung nuhun épék khusus teu didukung nuhun teu teu teu teu nuhun teu format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur Daptar Eusi nuhun nuhun teu nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur Hyperlinks nuhun nuhun teu nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun
Cageur Lulugu & Footer nuhun nuhun teu nuhun teu teu teu teu nuhun teu format docx teu didukung format docx teu didukung teu nuhun nuhun

Fitur séjén

Dukungan pikeun ngalereskeun file Word dina média anu korup, sapertos disket, Zip disk, CDROMs, jsb nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu nuhun
Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan file Word. nuhun teu nuhun nuhun teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu teu
Dukungan pikeun milarian sareng milih file Word anu kedah dirobih dina komputer lokal, numutkeun sababaraha kriteria milarian. nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun
Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun file Word kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang. nuhun teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu teu nuhun nuhun nuhun
Dukung operasi sered & serelek. nuhun teu teu nuhun teu teu teu teu nuhun nuhun teu teu teu teu teu
Paréntah parameter paréntah. nuhun teu teu nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun nuhun teu nuhun