kunaon DataNumen TAR Repair?


kosong

# 1 Pamulihan
Meunteun

kosong

10+ Juta
pamaké

kosong

20+ taun tina
pangalaman

kosong

100% Kapuasan
garansi

Kasaksian Palanggan Kami

Interface Pohara Sederhana


Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

Fitur Utama di DataNumen TAR Repair v2.4


  • Pangrojong pikeun Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 sareng Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun Unix standar Tar payel.
  • Dukungan pikeun pulih Tar file dina média rusak, sapertos disket, Zip disk, CDROM, jst.
  • Dukungan pikeun ngalereskeun sakumpulan Tar payel.
  • Ngarojong pikeun ngalereskeun Tar file sakumaha ageung 2TB (2048GB).
  • Dukungan pikeun milarian sareng pilih Tar file anu kedah dilereskeun dina komputer klien.
  • Dukung integrasi sareng Windows Explorer, janten anjeun tiasa ngalereskeun Tar file kalayan menu kontéks Windows Explorer kalayan gampang.
  • Dukung operasi sered & serelek.
  • Paréntah garis paréntah dukungan (DOS prompt).
  • Tiasa dianggo salaku alat forensik komputer sareng alat éléktronik (atanapi e-Discover, eDiscovery) alat.

Mésér ayeunaJaminan 100% Kepuasan

maké DataNumen TAR Repair pikeun cageur Rusak TAR simpenan sesuratan penting


Nalika anjeun TAR arsip rusak atanapi rusak sareng anjeun teu tiasa muka normalna, anjeun tiasa anggo DataNumen TAR Repair pikeun nyeken dina TAR arsipkeun sareng balikeun deui data tina saloba-gancangna.

Start DataNumen TAR Repair.

DataNumen TAR Repair

Catetan: Sateuacan cageur sagala ruksak atanapi rusak TAR arsip jeung DataNumen TAR Repair, punten tutup aplikasi anu sanés anu tiasa aksés kana TAR arsip.

Pilih anu rusak atanapi rusak TAR arsip pikeun didaptarkeun:

Pilih Sumber File

Anjeun tiasa masangkeun TAR nami arsip langsung atanapi klik dina Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file arsip. Anjeun tiasa ogé klik dina Manggih tombol pikeun milarian TAR file arsip kanggo dilereskeun dina komputer lokal.

Sacara standar, DataNumen TAR Repair bakal nyalametkeun anu dibereskeun TAR file arsip salaku xxxx_fixed.tar, dimana xxxx mangrupikeun nami sumberna TAR arsip. Salaku conto, pikeun sumber TAR arsip Ruksak.tar, arsip tetep standar bakal Damaged_fixed.tar. Upami anjeun hoyong nganggo nami sanés, punten pilih atanapi setkeun saluyu na:

Pilih File Tujuan

Anjeun tiasa ngalebetkeun nami file arsip tetep langsung atanapi klik Ngotéktak tombol pikeun ngotéktak teras pilih file arsip maneuh.

Klik Start Perbaikan tombol, jeung DataNumen TAR Repair bakal start scanning sareng ngalereskeun sumberna TAR arsip. Bar kamajuan

Bar kamajuan

bakal nunjukkeun kamajuan perbaikan.

Saatos prosés perbaikan, upami sumberna TAR arsip tiasa hasil dibéréskeun, anjeun bakal ningali kotak pesen sapertos kieu:

Kotak Pesen Suksés

Ayeuna anjeun tiasa muka anu dibereskeun TAR arsip sareng aplikasi anu saluyu.

Émbaran leuwih


DataNumen TAR Repair 2.4 dileupaskeun tanggal 21 Désémber 2020

  • Pariksa apdet produk otomatis.
  • Otomatis ningkatkeun kana vérsi pangénggalna.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen TAR Repair 2.2 dileupaskeun tanggal 5 Nopémber 2020

  • Ningkatkeun tingkat pamulihan.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.

DataNumen TAR Repair 2.1 dileupaskeun dina 8 Maret 2020

  • Dukungan pikeun pulih tar file anu didamel ku 7-Zip.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen TAR Repair 2.0 dileupaskeun tanggal 16 Nopémber 2013

  • Dukung Windows 7 sareng 8.
  • Fix sababaraha kutu.

DataNumen TAR Repair 1.2 dileupaskeun tanggal 5 Juni 2005

  • Ningkatkeun akurasi sareng kagancangan réparasi.
  • Ngalereskeun sababaraha bug minor.