Gejala:

Nalika nganggo DBCC CHECKDB jeung Perbaikan_ALLOW_DATA_LOSS parameter pikeun ngalereskeun database .MDF anu rusak, sapertos kieu:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Msg 8921, Level 16, State 1, Line 8
Cék dipungkir. Gagalna dideteksi nalika ngempelkeun kanyataan. Kamungkinan tempdb kaluar tina rohangan atanapi tabel sistem teu saluyu. Pariksa kasalahan sateuacanna.
Msg 8998, Level 16, State 2, Line 8
Kalepatan halaman dina halaman GAM, SGAM, atanapi PFS nyegah cek integritas alokasi dina ID database 39 halaman tina (1: 0) dugi ka (1: 8087). Tingali kasalahan anu sanés sabab.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi anu teu aya hubunganana sareng hiji obyék.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 157) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 3, ID indéks 1, ID partisi 196608, alokasi unit ID 196608 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysrscols' (objek ID 3).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 131) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 5, ID indéks 1, ID partisi 327680, alokasi unit ID 327680 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysrowsets' (objek ID 5).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 21) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 7, ID indéks 1, ID partisi 458752, alokasi unit ID 458752 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 18) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 7, ID indéks 2, ID partisi 562949953880064, alokasi unit ID 562949953880064 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysallocunits' (objek ID 7).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 12) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 8, ID indéks 0, ID partisi 524288, alokasi unit ID 524288 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysfiles1' (objek ID 8).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 137) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 20, ID indéks 1, ID partisi 281474978021376, alokasi unit ID 281474978021376 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysdbfiles '(obyék ID 20).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 152) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 23, ID indéks 1, ID partisi 281474978217984, alokasi unit ID 281474978217984 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysphfg' (objek ID 23).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 154) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 24, ID indéks 1, ID partisi 281474978283520, alokasi unit ID 281474978283520 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysprufiles' (objek ID 24).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 92) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 27, ID indéks 1, ID partisi 281474978480128, alokasi unit ID 281474978480128 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 288) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 27, ID indéks 2, ID partisi 562949955190784, alokasi unit ID 562949955190784 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 96) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 27, ID indéks 3, ID partisi 844424931901440, alokasi unit ID 844424931901440 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 3 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysowners' (object ID 27).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 102) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 29, ID indéks 1, ID partisi 281474978611200, alokasi unit ID 281474978611200 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysprivs' (objek ID 29).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 117) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 34, ID indéks 1, ID partisi 281474978938880, alokasi unit ID 281474978938880 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 295) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 34, ID indéks 2, ID partisi 562949955649536, alokasi unit ID 562949955649536 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 368) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 34, ID indéks 3, ID partisi 844424932360192, alokasi unit ID 844424932360192 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 123) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 34, ID indéks 4, ID partisi 1125899909070848, alokasi unit ID 1125899909070848 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 4 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysschobjs' (objek ID 34).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 108) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 41, ID indéks 1, ID partisi 281474979397632, alokasi unit ID 281474979397632 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 245) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 41, ID indéks 2, ID partisi 562949956108288, alokasi unit ID 562949956108288 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.syscolpars' (objek ID 41).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 10) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 44, ID indéks 1, ID partisi 281474979594240, alokasi unit ID 281474979594240 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 286) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 44, ID indéks 2, ID partisi 562949956304896, alokasi unit ID 562949956304896 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysnsobjs' (objek ID 44).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 76) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 50, ID indéks 1, ID partisi 281474979987456, alokasi unit ID 281474979987456 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 292) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 50, ID indéks 2, ID partisi 562949956698112, alokasi unit ID 562949956698112 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 294) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 50, ID indéks 3, ID partisi 844424933408768, alokasi unit ID 844424933408768 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 3 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysscalartypes' (objek ID 50).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 125) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 54, ID indéks 1, ID partisi 281474980249600, alokasi unit ID 281474980249600 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 284) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 54, ID indéks 2, ID partisi 562949956960256, alokasi unit ID 562949956960256 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysidxstats' (objek ID 54).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 141) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 55, ID indéks 1, ID partisi 281474980315136, alokasi unit ID 281474980315136 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 55) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 55, ID indéks 2, ID partisi 562949957025792, alokasi unit ID 562949957025792 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysiscols' (object ID 55).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 13) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 58, ID indéks 1, ID partisi 281474980511744, alokasi unit ID 72057594037993472 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 84) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 58, ID indéks 2, ID partisi 562949957222400, alokasi unit ID 72057594038059008 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysbinobjs' (objek ID 58).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 129) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 60, ID indéks 1, ID partisi 281474980642816, alokasi unit ID 281474980642816 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1:45) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 60, ID indéks 1, partisi ID 281474980642816, alihan unit ID 71776119065149440 (ngetik data LOB) , tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysobjvalues' (objek ID 60).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 88) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 64, ID indéks 1, ID partisi 281474980904960, alokasi unit ID 281474980904960 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 243) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 64, ID indéks 2, ID partisi 562949957615616, alokasi unit ID 562949957615616 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysclsobjs' (objek ID 64).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 15) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 69, ID indéks 1, ID partisi 281474981232640, alokasi unit ID 72057594039697408 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 39) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 69, ID indéks 2, ID partisi 562949957943296, alokasi unit ID 72057594039762944 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 290) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 69, ID indéks 3, ID partisi 844424934653952, alokasi unit ID 72057594039828480 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 3 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysrts' (objek ID 69).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 98) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 74, ID indéks 1, ID partisi 281474981560320, alokasi unit ID 281474981560320 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 100) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 74, ID indéks 2, ID partisi 562949958270976, alokasi unit ID 562949958270976 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.syssingleobjrefs' (objek ID 74).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 104) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 75, ID indéks 1, ID partisi 281474981625856, alokasi unit ID 281474981625856 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 106) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 75, ID indéks 2, ID partisi 562949958336512, alokasi unit ID 562949958336512 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysmultiobjrefs' (objek ID 75).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 33) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 90, ID indéks 1, ID partisi 281474982608896, alokasi unit ID 72057594038583296 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 81) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 90, ID indéks 2, ID partisi 562949959319552, alokasi unit ID 72057594038648832 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysqnames' (objek ID 90).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 49) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 91, ID indéks 1, ID partisi 281474982674432, alokasi unit ID 72057594038779904 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 35) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 91, ID indéks 2, ID partisi 562949959385088, alokasi unit ID 72057594038845440 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysxmlcomponent' (objek ID 91).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 83) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 92, ID indéks 1, ID partisi 281474982739968, alokasi unit ID 72057594038976512 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 1 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysxmlfacet' (objek ID 92).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 130) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 93, ID indéks 1, ID partisi 281474982805504, alokasi unit ID 72057594039107584 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 22) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 93, ID indéks 2, ID partisi 562949959516160, alokasi unit ID 72057594039173120 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysxmlplacement' (objek ID 93).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 114) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 97, ID indéks 1, ID partisi 281474983067648, alokasi unit ID 72057594038190080 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 134) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 97, ID indéks 2, ID partisi 562949959778304, alokasi unit ID 72057594038255616 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 2 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'sys.sysbinsubobjs' (objek ID 97).
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kalepatan méja: ID Objek 99, ID indéks 0, ID partisi 0, unit unit ID 6488064 (tipe data Alokasi sistem), halaman (57311: 268369920). Test (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai nyaéta 2057 sareng -4.
CHECKDB mendakan 5 kasalahan alokasi sareng 28 kasalahan konsistén dina tabel '(Object ID 99)' (object ID 99).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 120) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 245575913, ID indéks 0, ID partisi 72057594040549376, alokasi unit ID 72057594045792256 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1:118) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 245575913, ID indéks 0, partisi ID 72057594040549376, alihan unit ID 72057594045857792 (ngetik data LOB) , tapi éta henteu kauninga dina scan.
Teu tiasa ngalereskeun kasalahan ieu.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) (1: 126) ditunjuk ku panunjuk salajengna halaman IAM (0: 0) dina obyék ID 245575913, ID indéks 2, ID partisi 72057594040614912, alokasi unit ID 72057594045923328 (ngetik Dina-baris data), tapi éta henteu kauninga dina scan.
Ngalereskeun kasalahan ieu peryogi kasalahan anu sanésna dilereskeun heula.
CHECKDB mendakan 3 kasalahan alokasi sareng 0 kasalahan konsistensi dina tabel 'TestTable' (obyék ID 245575913).
CHECKDB mendakan 58 kasalahan alokasi sareng 28 kasalahan konsistensi dina database 'xxxx'.

dimana 'xxxx' mangrupikeun nami database MDF anu rusak anu diropea.

Ieu kasalahan alokasi kumargi aya masalah sareng halaman IAM, saluyu sareng Cik 2575 kasalahan.

Screenshot tina pesen kasalahan:

Penjelasan anu Tepat:

Data dina file MDF disimpen salaku halaman, masing-masing halaman 8KB. Halaman Peta Alokasi Indéks (IAM) dianggo pikeun ngaalokasikeun halaman-halaman dina File MDF, sareng halaman-halaman na numbu salaku daptar.

Upami paréntah DBCC CHECKDB mendakan daptar anu dikaitkeun tina halaman IAM henteu leres sareng éta henteu tiasa ngabenerkeun masalahna, maka éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu.

Anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen SQL Recovery pikeun meunangkeun deui data tina file MDF anu rusak sareng ngabéréskeun kasalahan ieu.

Sampel Payil:

Sampel file MDF anu rusak anu bakal nyababkeun Kasalahan Msg 2575:

SQL Server Vérsi File MDF rusak File MDF dibereskeun ku DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kasalahan2.mdf Éror2_fixed.mdf

 

Rujukan:

1. https://docs.microsoft.com/en-us/sql/relational-databases/errors-events/mssqlserver-2575-database-engine-error?view=sql-server-ver15