Milarian pangecér caket anjeun:

Sambungkeun sareng usaha lokal anu nawiskeun sareng ngadukung DataNumen produk. Pelatihan propésional sareng jasa integrasi ti a DataNumen reseller bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal pangasilan anu maksimal pikeun panéangan anjeun:

nagara/wewengkonpausahaankontak Info
sadunyaSHI International CorpTelepon: + 1-888-764-8888

Alamat: Markas SHI
290 Davidson Avenue
Somerset, NJ 08873
AS

sadunyaSoftwareONETelepon: + 41 44 832 41 69

surélék: info@softwareone.com

alamat: SoftwareONE AG | Markas Perusahaan
Riedenmatt 4
CH-6370 Stans
Swiss

sadunyaCOMPAREX AGAlamat: Leipzig, Jérman
sadunyaCACI International IncAlamat: Arlington County, Virginia, AS
sadunyaInsight EnterprisesTelepon: + 1-800-467-4448

Alamat: markas global wawasan
6820 S. Harl Ave.
Tempe, AZ 85283
AS

sadunyaSynnex CorporationTelepon Utama: + 1-510-656-3333

Fax Utama: + 1-510-668-3777

Jualan: + 1-800-756-9888

Alamat: Markas Perusahaan
44201 Nobel Drive
Fremont, CA 94538
AS

JérmanCCP Software GmbHPhone+ 49 6421 1701-0

surélék: sales@ccpsoft.de

alamat: CCP Software GmbH
Rudolf-Breitscheid-Straße 1-5
35037 Marburg

IndiaSelect Software (I) Pvt. Ltd. Telepon: + 91-80-25285265

Fax: + 91-80-25250510

surélék: sales@selectindia.com

Alamat: No.14, Balaji Chambers
2ndFloor, Jalan Utama ka-10
Bangalore
India

IndiaAB&D Software India Pvt. Ltd.Landline: + 91-080-4111 5871

Telepon: + 91 96322 27977

surélék: sales@abdindia.co.in

Alamat: AB&D Software India Pvt Ltd.
# 2079, C Blok, Kodegehalli,
Sahakar Nagar, Bangalore 560092
India

Cina
Singapura
Taiwan
Hong Kong
Thailand
Indonesia
Vietnam
Malaysia
Bangladés
India
Brunéi
Cogito Solutions Ltd.Telepon: + 852-23976665

Fax: + 852-28775988

Alamat: Unit B, 13 / F., Winsan Tower,
98 Thomson Road,
Wanchai, Hong Kong

CinaCOGITO SOFTWARE CO.,LTD.Phone: +86-10-68421378, +86-10-68421379

Fax: + 86-10-68703469

Alamat: Room 1105, C2, Hao Bai Da Sha,
No.50 Xisanhuan North Road, Haidian District,
Beijing Cina 100048

Arménia
Azerbaijan
Bélarus
Géorgia
Iran
Kazakhstan
Kyrgyzstan
Libya
Moldova
Mongolia
Rusia
Tajikistan
kalkun
Turkménistan
Venezuela
Vietnam
Ukraine
Uzbékistan
Softline GroupTelepon / Fax: +7 (495) 232-00-23

situs wéb:
www.softline.ru
www.softlinegroup.com

surélék: info@softlinegroup.com

alamat:
Derbenevskaya nab. 7, bld. 8,
Moskow, Rusia 115114

Rusia
Pasamakmuran Nagara Merdeka (CIS) & & nagara-nagara Baldi
Pba Consult LLCPba Consult LLC
alamat:
Pba Consult LLC,
8-3, Yaroslavskaya str.,
Moskow, 129366, Rusia
Telepon: +7 495 797-89-97
Fax: +7 495 797-89-85
surélék: office@pbaconsult.com
website: www.pbaconsult.com
RusiaSyssoft, LLCTelepon: +7 (495) 646-14-71 ext.113

surélék: et@syssoft.ru

alamat:
Syssoft, LLC
Pohodniy proezd 4/1, pareum. 111,
Moskow 125373, Rusia

RusiaSoftmap, LLCSoftmap, LLC

Telepon: +7 (495) 627-69-00

surélék: info@softmap.ru

VietnamCứu hộ DRCCứu hộ DRC

Ha Noi, Viet Nam, 10000

Telepon: + 84903408066

surélék: giaimaransomware@gmail.com

 

jadi DataNumen reseller:

DataNumen nawarkeun kasempetan pikeun reseller pikeun ngahasilkeun pendapatan tambahan ku gabung kana DataNumen Program Rakan Reseller. Prosés pendaptaran saderhana bakal ngamungkinkeun anjeun janten bagian tina dunya panggedéna sareng most program reseller produk recovery data suksés.

Kami ngabagéakeun saha waé, kalebet resél tambah nilai, integrator sistem sareng konsultan anu ngical jasa sareng / atanapi ngalengkepan parangkat lunak atanapi perangkat keras ka pangguna tungtung langsung, atanapi perusahaan anu ngalaksanakeun penjualan produk sareng promosi ngalangkungan toko ritel, toko perangkat lunak, toko komputer, departemen toko, supermarket, jeung sajabana.

DataNumen program reseller anu pangsaéna. Kunaon

  • Diskon saluhur 65%, ningkat ku kinerja anjeun.

Pikeun reseller énggal, kami nawiskeun 10% diskon geuwat. Sareng pas anjeun ngajual langkung ti 5 lisénsi produk naon dina sasih khusus, anjeun bakal ngagaduhan sahenteuna 20% diskon pikeun mésér naon dina bulan payun. Sareng anjeun tiasa kéngingkeun diskon deui ku ngical langkung, sukamaha kieu:

Upami anjeun ngical langkung ti 5 lisénsi dina sasih khusus, kami bakal nawiskeun anjeun 20% diskon dina bulan payun!
Upami langkung ti 10 lisénsi, diskon bakal 25%!
Upami langkung ti 20 lisénsi, diskon bakal 28%!
Upami langkung ti 50 lisénsi, diskon bakal 35%!
Upami langkung ti 100 lisénsi, diskon bakal 50%!
Upami langkung ti 200 lisénsi, diskon bakal 65%!

Ngajual Langkung seueur sareng Ngahasilkeun Langkung Seueur! Start Ayeuna Ayeuna!

Catetan: Upami penjualan anjeun turun, maka diskonna ogé bakal turun.

  • DataNumen produk pohara populér.

Kusabab kitu kami masihan anjeun jaminan anu kuat pikeun tingkat penjualan anu luhur. Salaku pamimpin dunya dina téknologi recovery data, kami parantos ngical parangkat lunak pamulihan data anu unggul dina langkung ti 130 nagara. Pelanggan urang dibasajankeun novice komputer dugi ka konsultan IT anu propésional sareng panyadia layanan data recovery, ti organisasi alit dugi ka usaha ageung kalebet rejeki 500. Nyatana, unggal pangguna komputer panginten ngagaduhan sarat poténsial pikeun produk pamulihan data urang.

  • Dukungan inpormasi lengkep.

Janten apiliasi kami, anjeun nampi aksés kana inpormasi anu penting pisan sareng ngabantuan:

  • Kaluaran anyar,
  • babandingan beuli sareng unduhan (tingkat konvérsi) pikeun sadaya produk,
  • tindakan sareng diskon pamasaran urang ka hareup,
  • produk laris urang.

Kanggo ngajantenkeun, urang ngalaksanakeun berita khusus halostkanggo afiliasi sareng ngadukung bagian afiliasi katutup kalayan seueur inpormasi pamasaran ngeunaan produk kami. Éta bakal ngabantosan anjeun pikeun milih produk anu pangsaéna pikeun dijual dina situs anjeun, ngaoptimalkeun pamasaran anjeun, sareng ngabandingkeun efektivitas penjualan.

  • Bungkusan lengkep bahan promosi.

Sadaya bahan promosi pikeun sadaya produk (sapertos pedaran, iklan sareng komunikasi hartosna, spanduk, penghargaan, ulasan, opini pelanggan anu pangsaéna, wawancara sareng pangembang sareng seueur deui) sok sayogi pikeun mitra kami. Anjeun moal nyéépkeun waktos nalika milari spanduk atanapi gambar anu anjeun peryogikeun dina situs.

  • Kampanye iklan kerjasama sareng tindakan pamasaran.

Kami tiasa ngalaksanakeun kampanye iklan anu aya kerjasama sareng anjeun. Aya harga khusus kanggo anu ngajual deui, ogé diskon, penjualan liburan, surat langsung sareng seueur deui. Anjeun tiasa waé ngadamel pamenta pikeun kéngingkeun bahan iklan tina naon waé. Anjeun tiasa ogé ngandelkeun kanaékan persentase komisi nalika nyusun berita posting, kampanye iklan, sareng tindakan pamasaran. Kadang-kadang urang ogé sawaréh ngabiayaan tindakan sapertos kitu. Anjeun gaduh ideu? Taros Kami!

  • Dukungan gancang sok sayogi.

Sakur patarosan, saran sareng pamundut bakal dipertimbangkeun sareng anjeun bakal kéngingkeun eupan balik anu saé dina waktos anu pondok. Punten, anggo urang wangun tanggepan pikeun naroskeun patarosan atanapi ngadamel pamundut perkawis program reseller kami.

Kumaha start

Program reseller kami dikelola ku MyCommerce.com, pamimpin dunya dina program reseller perangkat lunak. Program na gampang pisan. Teu aya anu disumputkeun costs sareng éta bebas pikeun ngadaptarkeun.

Pencét Di dieu pikeun ngadaptar Program Reseller Ayeuna

Saatos pendaptaran, kami bakal ngintunkeun anjeun email konpirmasi anu ngandung ID pengecer anjeun. Rekét reseller anjeun bakal disatujuan geuwat sareng anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun mésér produk kami ayeuna, sapertos kieu:

  1. nganjang situs wéb kami teras pencét tautan pesenan MyCommerce pikeun produk saluyu anu anjeun badé mésér.
  2. Dina bentuk urutan MyCommerce, dina "Palanggan Balik / Reseller" bagian, lebetkeun ID pengecer anjeun sareng kecap akses pikeun login. Teras Anjeun tiasa mésér produk na. ID pengecer tiasa dipendakan dina email konfirmasi pendaptaran anu kami kirimkeun ka anjeun, sareng kecap akses nyaéta anu anjeun lebetkeun nalika anjeun ngadaptar.

Mimitina kami nawiskeun diskon 10%, sareng pas anjeun ngajual langkung ti 5 lisensi produk naon dina sasih khusus, anjeun bakal kéngingkeun diskon langkung pikeun pameseran dina sasih ieu.