kabijakan privasi

(A) Kawijakan ieu


Kawijakan ieu dikaluarkeun ku éntitas anu didaptarkeun dina Bagéan M di handap (babarengan, "DataNumen"," We "," us "or" our "). Kawijakan ieu ditujukeun ka jalma-jalma di luar organisasi urang sareng saha urang komunikasi, kalebet pengunjung kana situs wéb kami ("Halaman Wéb" kami, palanggan, sareng pangguna sanés Layanan kami (sasarengan, "anjeun"). Istilah anu ditangtoskeun anu dianggo dina Kawijakan ieu dipedar dina Bagéan (N) di handap.

Pikeun kaperluan Kawijakan ieu, DataNumen mangrupikeun Kontroler pikeun Data Pribadi anjeun. Detil kontak disayogikeun dina Bagéan (M) di handap kanggo applicable DataNumen éntitas tiasa ngajawab patarosan ngeunaan panggunaan sareng pamrosésan Data Pribadi anjeun.

Kawijakan ieu tiasa diralat atanapi diénggalan ti waktos ka waktos kanggo ngagambarkeun parobahan dina prakték urang ngeunaan Ngolah Data Pribadi, atanapi parobihan dina applicable hukum. Kami ngadorong anjeun pikeun maca Kabijakan ieu sacara saksama, sareng sacara rutin parios halaman ieu pikeun marios parobihan naon waé anu tiasa urang laksanakeun saluyu sareng istilah Kawijakan ieu.

DataNumen beroperasi dina mérek ieu: DataNumen.

 

(B) Ngolah Data Pribadi anjeun


Kumpulan Data Pribadi: Kami tiasa ngumpulkeun Data Pribadi ngeunaan anjeun:

  • Nalika anjeun ngahubungi kami ngalangkungan email, telepon atanapi ku cara anu sanés.
  • Dina hubungan biasa urang hubungan sareng anjeun (misal, Data Pribadi anu kami peroleh salami ngatur pangmayaran anjeun).
  • Nalika kami nyayogikeun Jasa.
  • Nalika kami nampi Data Pribadi anjeun ti pihak katilu anu nyayogikeun éta ka kami, sapertos agénsi rujukan kiridit atanapi agénsi penegak hukum.
  • Nalika anjeun ngadatangan salah sahiji Halaman Wéb kami atanapi nganggo fitur atanapi sumber naon waé anu sayogi dina atanapi liwat Halaman Wéb kami. Nalika anjeun ngadatangan Halaman Wéb, alat sareng panyungsi anjeun sacara otomatis tiasa nyingkab inpormasi anu tangtu (sapertos jinis alat, sistem operasi, jinis browser, setélan pangotéktak, alamat IP, setélan basa, tanggal sareng waktos nyambungkeun kana Halaman Wéb sareng inpormasi komunikasi téknis sanés) , sababaraha diantarana tiasa janten Data Pribadi.
  • Nalika anjeun ngalebetkeun resume / CV ka kami pikeun aplikasi padamelan.

Nyiptakeun Data Pribadi: Dina nyayogikeun Pelayanan kami, kami ogé tiasa nyiptakeun Data Pribadi ngeunaan anjeun, sapertos rékaman interaksi anjeun sareng kami sareng detil riwayat pesen anjeun.

Data Pribadi anu relevan: Kategori Data Pribadi ngeunaan anjeun anu tiasa kami Teraskeun kalebet:

  • Detil pribadi: ngaran (s); jenis kelamin; tanggal lahir / umur; kabangsaan; sareng motret.
  • wincik kontak: alamat pangiriman (mis., pikeun mulang média aslina sareng / atanapi alat panyimpenan); postalamat al; nomer telepon; Alamat email; sareng detil profil média sosial.
  • Detil pamayaran: Alamat Penagihan; nomer rekening bank atanapi nomer kartu kiridit; pemegang kartu atanapi nami panuju; detil kaamanan kartu atanapi akun; kartu 'valid ti' tanggal; sareng tanggal kadaluarsa kartu.
  • Pandangan sareng opini: naon waé pandangan sareng opini anu anjeun pilih pikeun dikirim ka kami, atanapi sacara umum post ngeunaan urang dina platform média sosial.
  • Punten perhatoskeun yén Data Pribadi ngeunaan anjeun anu kami ngolah ogé tiasa ngalebetkeun Data Pribadi Sénsitip sakumaha ditetepkeun di handap.

Dasar anu sah pikeun Ngolah Data Pribadi: Dina Ngolah Data Pribadi anjeun anu aya hubunganana sareng tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan ieu, urang tiasa ngandelkeun hiji atanapi langkung tina dasar hukum ieu, gumantung kana kaayaan:

  • kami parantos kéngingkeun ijin heula anjeun kana Pangolah (dasar hukum ieu ngan ukur dianggo anu aya hubunganana sareng Pangolahan anu sapinuhna voluntary - henteu dianggo pikeun Ngolah anu diperyogikeun atanapi wajib ku cara naon waé);
  • nu Ngolah perlu aya hubunganana sareng kontrak naon waé anu anjeun tiasa lebet sareng kami;
  • anu Ngolah diperyogikeun ku applicable hukum;
  • Ngolah perlu pikeun ngajaga kapentingan penting pikeun saha waé; atawa
  • kami ngagaduhan minat anu sah dina ngalaksanakeun Pengolahan pikeun kaperluan ngatur, ngaoperasikeun atanapi ngamajukeun bisnis urang, sareng yén kapentingan sah henteu ditindes ku kapentingan anjeun, hak-hak dasar, atanapi kabebasan.

Ngolah Data Pribadi Sénsitip anjeun: Kami henteu milarian pikeun ngumpulkeun atanapi upami sanés Ngolah Data Pribadi Sénsitip anjeun, kacuali dimana:

anu Ngolah diperyogikeun atanapi diijinkeun ku applicable hukum (contona, pikeun matuh kana kawajiban ngalaporkeun kaanekaragaman urang);
nu Ngolah perlu pikeun deteksi atanapi pencegahan kajahatan (kaasup pencegahan panipuan, pencucian uang sareng pembiayaan térorisme);
Ngolahna diperyogikeun pikeun ngadegkeun, ngalaksanakeun atanapi membela hak-hak hukum; atawa
urang gaduh, saluyu sareng applicabhukum, kéngingkeun ijin eksplisit anjeun sateuacanna sateuacan Ngolah Data Pribadi Sénsitip anjeun (sakumaha di luhur, dasar hukum ieu ngan ukur dipaké dina hubungan sareng Pangolahan anu sapinuhna voluntary - éta henteu dianggo pikeun Ngolah anu diperyogikeun atanapi wajib ku cara naon waé).

Upami anjeun nyayogikeun Data Pribadi anu Sénsitip ka kami (contona, upami anjeun nyayogikeun kami pakakas anu anjeun pikahoyong pikeun nampi deui data) anjeun kedah mastikeun yén sah pikeun anjeun pikeun nyingkabkeun data sapertos kitu ka kami, kalebet mastikeun yén salah sahiji dasar hukum ditetepkeun di luhur sayogi pikeun kami ngeunaan Ngolah Data Pribadi Sénsitip éta.

Tujuan pikeun urang Ngolah Data Pribadi anjeun: Tujuanana pikeun urang Ngolah Data Pribadi, tunduk kana applicabhukum le, kalebet:

  • Halaman Wéb kami: ngoperasikeun sareng ngatur Halaman Wéb kami; nyayogikeun kontén pikeun anjeun; mintonkeun iklan sareng inpormasi sanés ka anjeun nalika anjeun nganjang ka Halaman Wéb kami; sareng komunikasi sareng berinteraksi sareng anjeun ngalangkungan Halaman Wéb kami.
  • Penyediaan Jasa: nyayogikeun Halaman Wéb sareng Jasa sanésna; nyayogikeun Jasa kanggo ngaréspon pesenan; sareng komunikasi anu aya hubunganana sareng Layanan éta.
  • komunikasi: komunikasi sareng anjeun nganggo cara naon waé (kalebet ngalangkungan email, telepon, pesen téks, média sosial, halost atanapi sacara pribadi) tunduk kana mastikeun yén komunikasi sapertos kitu disayogikeun ka anjeun saluyu sareng applicable hukum.
  • Operasi komunikasi sareng IT: manajemén sistem komunikasi urang; operasi kaamanan IT; sareng audit kaamanan IT.
  • Kaséhatan sareng kaamanan: penilaian kasihatan sareng kasalametan sareng nyimpen rékor; sareng patuh kana kawajiban hukum anu aya hubunganana.
  • Manajemén kauangan: jualan; ngabiayaan; Inok perusahaan; sareng manajemén vendor.
  • Survei: kalibet sareng anjeun pikeun tujuan kéngingkeun pandangan anjeun ngeunaan Jasa kami.
  • Ngaronjatkeun Layanan Kami: ngaidentipikasi masalah sareng Layanan anu aya; perencanaan perbaikan pikeun Layanan anu aya; sareng nyiptakeun Layanan anyar.
  • Personalia: administrasi aplikasi pikeun jabatan sareng kami.

Voluntarpenyediaan Data Pribadi sareng akibat tina teu nyayogikeun: Penyediaan Data Pribadi anjeun ka kami seueurtary sareng biasana bakal janten sarat anu diperyogikeun pikeun ngalebetkeun kontrak sareng kami sareng ngamungkinkeun kami pikeun nyéépkeun kawajiban kontraktual ka anjeun. Anjeun henteu ngagaduhan kawajiban anu sah pikeun nyayogikeun Data Pribadi anjeun ka kami; Nanging, upami anjeun mutuskeun henteu nyayogikeun kami Data Pribadi, kami moal tiasa nyimpulkeun hubungan kontraktual sareng anjeun sareng pikeun minuhan kawajiban kontraktual kami ka anjeun.

 

(C) Panyingkepan Data Pribadi ka pihak katilu


Kami tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun ka éntitas sanés anu aya di jero DataNumen, dina raraga minuhan kawajiban kontraktual kami ka anjeun atanapi pikeun tujuan bisnis anu sah (kalebet nyayogikeun Layanan ka anjeun sareng ngoperasikeun Halaman Wéb kami), saluyu sareng applicable hukum. Salaku tambahan, urang tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun ka:

  • otoritas légal sareng pangaturan, kana pamundut, atanapi pikeun kaperluan ngalaporkeun naon waé palanggaran appli anu sabenerna atanapi disangkacable hukum atanapi peraturan;
  • akuntan, auditor, ahli hukum sareng penasihat profesional luar sanés pikeun DataNumen, tunduk kana kawajiban kontraktual atanapi légal tina karahasiaan;
  • Pemproses pihak katilu (sapertos panyayogi jasa pamayaran; perusahaan pangiriman / kurir; panyayogi téknologi, panyadia survey kapuasan palanggan, operator jasa "live-chat" sareng prosesor anu nyayogikeun jasa pamatuhan sapertos mariksa daptar paréntah anu dikaluarkeun pamaréntah, sapertos Kantor AS pikeun Kontrol Aset Asing), ayana di mana waé di dunya, tunduk kana sarat anu nyatet di handap ieu dina Bagéan ieu (C);
  • pihak mana wae anu aya hubunganana, lembaga penegak hukum atanapi pengadilan, dugi ka diperyogikeun pikeun ngadegkeun, ngalaksanakeun atanapi membela hak-hak hukum, atanapi pihak anu aya hubunganana pikeun kaperluan pencegahan, panyelidikan, deteksi atanapi gugatan nyinggung kriminal atanapi palaksanaan hukuman pidana;
  • mana wae anu ngala pihak katilu anu aya hubunganana, upami urang ngajual atanapi mindahkeun sadaya atanapi bagian anu aya hubunganana sareng bisnis urang atanapi aset (kalebet dina réorganisasi, pembubaran atanapi likuidasi), tapi ngan ukur sesuai sareng applicable hukum; jeung
  • Halaman Wéb urang tiasa nganggo kontén pihak katilu. Upami anjeun milih berinteraksi sareng kontén sapertos kitu, Data Pribadi anjeun tiasa dibagi sareng panyadia pihak katilu tina platform média sosial anu aya hubunganana. Kami ngarékoméndasikeun anjeun marios kabijakan privasi pihak katilu sateuacan berinteraksi sareng eusina.

Upami urang ngalaksanakeun Prosesor ti pihak katilu pikeun Ngolah Data Pribadi anjeun, kami bakal nyimpulkeun perjanjian ngolah data sakumaha anu diperyogikeun ku applicable hukum sareng Prosesor ti pihak katilu sapertos kitu sehingga Prosesor bakal tunduk kana kawajiban kontraktual ngariung pikeun: (i) ngan ngolah Data Pribadi saluyu sareng instruksi tinulis kami sateuacanna; jeung (ii) ngagunakeun tindakan pikeun ngalindungan kerahasiaan sareng kaamanan Data Pribadi; sasarengan sareng sarat tambahan dina applicable hukum.

Urang tiasa nga anonimkeun Data Pribadi ngeunaan panggunaan Halaman Wéb (mis., Ku cara ngarékam data sapertos dina format agrégat) sareng ngabagi data anu sapertos anonim sareng mitra bisnis urang (kalebet mitra bisnis pihak katilu).

 

D) Transfer Data Pribadi Internasional


Kusabab sifat internasional bisnis urang, urang panginten kedah mindahkeun Data Pribadi anjeun dina DataNumen Kelompok, sareng ka pihak katilu sapertos nyatet dina Bagéan (C) di luhur, anu aya hubunganana sareng tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan ieu. Kusabab kitu, urang tiasa mindahkeun Data Pribadi anjeun ka nagara sanés anu mungkin gaduh standar anu langkung handap pikeun panangtayungan data dibanding UÉ kusabab hukum anu béda sareng syarat patuh panyalindungan data pikeun anu berlaku di nagara tempat anjeun.

Dimana urang mindahkeun Data Pribadi anjeun ka nagara sanés, kami ngalakukeun éta, dimana diperyogikeun (sareng kajabi transfer ti EEA atanapi Swiss ka Amérika Serikat) dumasar kana Klausa Kontrak Standar. Anjeun tiasa nyungkeun salinan Klausa Kontrak Standar kami nganggo detil kontak anu disayogikeun dina Bagéan (M) di handap.

 

(E) Kaamanan Data


Kami parantos nerapkeun ukuran kaamanan téknis sareng organisasi anu cocog anu dirancang pikeun ngajagi Data Pribadi anjeun tina karusakan anu teu dihaja atanapi haram, karugian, robahan, panyingkepan anu teu diidinan, aksés anu teu sah, sareng bentuk-bentuk pangolahan anu haram atanapi henteu sah anu sanés, saluyu sareng applicable hukum.

Anjeun tanggel waler pikeun mastikeun yén Data Pribadi anu anjeun kirimkeun ka kami dikirim aman.

 

(F) Akurasi Data


Kami nyandak unggal léngkah anu wajar pikeun mastikeun yén:

  • Data Pribadi anjeun anu Kami Ngolah akurat sareng, upami diperyogikeun, tetep énggal; jeung
  • salah sahiji Data Pribadi anjeun anu Kami Ngolah anu teu akurat (ngeunaan tujuan aranjeunna Diproses) dihapus atanapi dilereskeun tanpa reureuh.

Ti waktos ka waktos urang tiasa nyungkeun konfirmasi akurasi Data Pribadi anjeun.

 

(G) Minimisasi Data


Kami nyandak unggal léngkah anu masuk akal pikeun mastikeun yén Data Pribadi anjeun anu Kami Ngolah diwatesan kana Data Pribadi anu wajar diperyogikeun hubunganana sareng tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan ieu (kalebet penyediaan Layanan ka anjeun).

 

(H) ingetan Data


Kami nyandak unggal léngkah anu masuk akal pikeun mastikeun yén Data Pribadi anjeun ngan ukur diprosés salami waktos minimum anu diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan ieu. Kami bakal nahan salinan Data Pribadi anjeun dina formulir anu ngamungkinkeun idéntifikasi ngan ukur salami:

  • kami ngajaga hubungan anu tetep sareng anjeun (mis., dimana anjeun pangguna pikeun jasa kami, atanapi anjeun sacara sah kalebet kana milis kami sareng henteu ngadaptar); atawa
  • Data Pribadi anjeun diperyogikeun pikeun hubungan sareng tujuan hukum anu ditetepkeun dina Kawijakan ieu, anu kami ngagaduhan dasar hukum anu sah (contona, dimana data pribadi anjeun kalebet dina urutan anu ditugaskeun ku dunungan anjeun, sareng kami ngagaduhan minat anu sah dina ngolah data-data éta pikeun kaperluan ngajalankeun bisnis urang sareng nohonan kawajiban urang dina kontrak éta).

Salaku tambahan, urang bakal nahan Data Pribadi salami:

  • appli waecable watesan jaman handapeun applicable hukum (nyaéta, periode dimana waé saha waé jalma tiasa nyandak klaim hukum ngalawan kami anu aya hubunganana sareng Data Pribadi anjeun, atanapi anu Data Pribadi anjeun tiasa aya hubunganana); jeung
  • tambahan dua (2) waktos sasih saatos akhir appli sapertoscable watesan jaman (sahingga, upami hiji jalma nyandak klaim dina akhir jaman watesan, urang masih kéngingkeun waktos anu lumayan pikeun ngaidentipikasi Data Pribadi anu aya hubunganana sareng klaim éta),

Upami aya klaim hukum anu relevan dibawa, urang tiasa neraskeun Ngolah Data Pribadi anjeun salami periode-periode tambahan anu diperyogikeun dina hubunganana sareng klaim éta.

Salila période anu nyatet di luhur anu aya hubunganana sareng klaim hukum, kami bakal ngawatesan Pangolahan Data Pribadi anjeun pikeun neundeun, sareng ngajaga kaamanan, Data Pribadi, kacuali dugi ka Data Pribadi kedah ditaliti hubunganana sareng klaim hukum, atanapi kawajiban naon waé dina applicable hukum.

Sakali période di luhur, masing-masing dugi ka apelcable, parantos nyimpulkeun, urang bakal permanén ngahapus atanapi ngancurkeun Data Pribadi anu aya hubunganana.

 

(I) Hak hukum anjeun


Matuh ka applicabhukum, anjeun mungkin gaduh sababaraha hak ngeunaan Ngolah Data Pribadi anjeun, kalebet:

  • hak pikeun nyungkeun aksés, atanapi salinan, Data Pribadi anjeun anu Kami Ngolah atanapi dikontrol, sareng inpormasi ngeunaan sipat, pamrosésan sareng panyingkepan Data Pribadi éta;
  • hak pikeun nyungkeun koréksi tina kasalahan naon waé dina Data Pribadi anjeun anu kami Proseskeun atanapi kontrolkeun;
  • hak pikeun ménta, dina alesan anu sah:
    • mupus Data Pribadi anjeun anu kami Ngolah atanapi dikontrol;
    • atanapi batesan Ngolah Data Pribadi anjeun anu kami Ngolah atanapi dikontrol;
  • hak pikeun obyék, dina alesan anu sah, kana Ngolah Data Pribadi anjeun ku kami atanapi atas nami kami;
  • hak pikeun gaduh Data Pribadi anjeun anu Kami Ngolah atanapi ngendalikeun ditransferkeun ka Controller sanés, dugi ka tingkatnacable;
  • hak pikeun mundur idin anjeun ka Processing, dimana kaabsahan pamrosésan dumasar kana idin; jeung
  • hak pikeun nyungkeun keluhan sareng Otoritas Perlindungan Data ngeunaan Ngolah Data Pribadi anjeun ku kami atanapi atas nami kami.

Ieu henteu mangaruhan hak hukum anjeun.

Pikeun ngalaksanakeun hiji atanapi langkung tina hak-hak ieu, atanapi pikeun naroskeun patarosan ngeunaan hak-hak ieu atanapi penyediaan lain-lain tina Kawijakan ieu, atanapi ngeunaan Ngolah Data Pribadi anjeun, punten nganggo wincik kontak anu disayogikeun dina Bagéan (M) di handap.

Upami kami nyayogikeun Layanan dumasar kana paréntah, penyediaan Layanan sapertos kitu diatur ku istilah kontraktual anu disayogikeun ka anjeun. Upami aya percanggahan antara istilah sapertos kitu sareng Kawijakan ieu, Kawijakan ieu digentostary.

 

(J) Cookie


Cookie mangrupikeun file alit anu disimpen dina alat anjeun nalika anjeun nganjang halaman wéb (kalebet Halaman Wéb kami). Éta nyatet inpormasi ngeunaan alat anjeun, panyungsi anjeun sareng, dina sababaraha kasus, preferensi sareng kabiasaan browsing anjeun. Kami tiasa Ngolah Data Pribadi anjeun ngalangkungan téknologi cookie, saluyu sareng urang Sarat jeung Kaayaan cookie.

 

(K) Syarat Pamakéan


Sadaya panggunaan Halaman Wéb kami tunduk kana Sarat Pamakéan.

 

(L) Pamasaran Langsung


Matuh ka applicable hukum, dimana anjeun parantos nyayogikeun ijin anu jelas pikeun applicable hukum atanapi dimana kami ngirimkeun komunikasi iklan sareng pamasaran anu aya hubungan sareng produk sareng jasa anu sami, kami tiasa Ngolah Data Pribadi anjeun pikeun ngahubungi anjeun ngalangkungan email, telepon, surat langsung atanapi format komunikasi anu sanés kanggo masihan anjeun inpormasi atanapi Layanan anu tiasa dipikaresep ku anjeun. Upami kami nyayogikeun Jasa ka anjeun, kami tiasa ngirim inpormasi ka anjeun ngeunaan Jasa kami, promosi anu bakal datang sareng inpormasi sanés anu mungkin dipikaresep ku anjeun, nganggo detil kontak anu anjeun parantos pasihkeun ka kami sareng saluyu sareng applicable hukum.

Anjeun tiasa lirén tina daptar email promosi atanapi buletin urang iraha waé ku ngan saukur mencét kana tautan langganan anu kalebet dina unggal email atanapi buletin anu kami kirim. Saatos anjeun lirén langganan, kami moal ngirim email deui ka anjeun, tapi urang tiasa neraskeun ngahubungan anjeun dugi ka diperyogikeun kanggo naon waé Layanan anu anjeun parantos pénta.

 

(M) Rincian kontak


Upami anjeun ngagaduhan koméntar, patarosan atanapi masalah ngeunaan salah sahiji inpormasi dina Kawijakan ieu, atanapi masalah sanés anu aya hubunganana sareng Ngolah Data Pribadi ku DataNumen, Punten taros Kami.

 

(N) Harti


  • 'Controller' hartosna éntitas anu mutuskeun kumaha sareng kunaon Data Pribadi Diprosés. Dina seueur yurisdiksi, Controller tanggung jawab utama pikeun matuh ka applicable hukum panyalindungan data.
  • 'Otoritas Perlindungan Data' hartosna otoritas publik mandiri anu sacara hukum ditugaskeun pikeun ngawaskeun patuh kana applicable hukum panyalindungan data.
  • 'EEA' hartosna Area Ékonomi Éropa.
  • 'Data Pribadi' hartosna inpormasi anu ngeunaan saha waé, atanapi ti mana waé individu tiasa ngaidentipikasi. Conto Data Pribadi anu urang tiasa Ngolah disayogikeun dina Bagéan (B) di luhur.
  • 'Proses', 'Ngolah' atanapi 'Diproses' hartosna naon waé anu dilakukeun ku Data Pribadi naon waé, naha ku cara otomatis, sapertos kumpulan, rékaman, organisasi, strukturna, neundeun, adaptasi atanapi robih, dimeunangkeun, konsultasi, panggunaan, panyingkepan ku transmisi, panyebaran atanapi sanésna nyayogikeun, ngajajar atanapi kombinasi, pangwatesan, pamupus atanapi karusakan.
  • 'Prosesor' hartosna saha waé jalma atanapi éntitas anu Ngolah Data Pribadi atas nami Controller (lian ti pagawé Controller).
  • 'Jasa' hartosna jasa naon waé anu disayogikeun ku DataNumen.
  • 'Data Pribadi Sénsitip' hartosna Data Pribadi ngeunaan ras atanapi etnis, opini politik, kapercayaan agama atanapi filosofis, kaanggotaan serikat pekerja, kaséhatan fisik atanapi méntal, kahirupan séks, palanggaran pidana atanapi hukuman anu leres atanapi diduga, nomer idéntifikasi nasional, atanapi inpormasi sanés anu tiasa dianggap janten peka handapeun applicable hukum.