Gejala:

Lamun anjeun make scanpst pikeun nyeken sareng ngalereskeun file PST anjeun anu rusak, anjeun tiasa kéngingkeun pesen kasalahan ieu:

Éror anu teu dikenal ngalarang aksés kana file ieu. Kasalahan 0x80070570: file atanapi diréktori rusak sareng teu kabaca.

Penjelasan anu Tepat:

Hard disk anjeun ngagaduhan sababaraha séktor anu goréng janten nalika scanpst nyobian maca data tina file PST anu korup anu aya dina séktor anu goréng, éta bakal ngahasilkeun pesen kasalahan di luhur.

Pikeun méréskeun masalah, anjeun langkung saé ngadamel gambar disk tina hard disk anu gagal sareng parangkat lunak sapertos DataNumen Disk Image, teras anggo DataNumen Outlook Repair ka cageur data Outlook anjeun tina file gambar disk langsung, atanapi parios disk sareng ngalereskeun kamungkinan kasalahan teras nganggo scanpst kanggo ngalereskeun file deui, atanapi ngalereskeun file PST dina hard disk anu salah, sapertos kieu:

  1. Pilih file PST dina hard disk anu lepat salaku file sumber anu badé dirobih.
  2. Pasang drive USB éksternal dina komputer sareng atur kaluaran file tetep kana drive USB éksternal sanés hard disk aslina.
  3. Pencét "Start Perbaikan "kanggo ngalaksanakeun prosés pamulihan.