Gejala:

Nalika ngaksés file Outlook PST nganggo Microsoft Outlook, anjeun ningali pesen kasalahan ieu:

Microsoft Outlook parantos ngalaman masalah sareng kedah ditutup. Hapunten anu kasulitan.

Penjelasan anu Tepat:

Iraha waé Microsoft Outlook pendak sareng kasalahan atanapi teu dihaja, éta bakal ngalaporkeun kasalahan ieu sareng lirén. Aya sababaraha rupa alesan anu bakal naékkeun kasalahan ieu, kalebet korupsi file Outlook PST, bug dina program Outlook, sumberdaya sistem anu teu cekap, pesen anu rusak, jst.

Upami korupsi data dina file Outlook PST anu nyababkeun kasalahan ieu, maka anjeun tiasa nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu korup sareng méréskeun masalah.

Rujukan: