Hapus Surelek sareng objék Outlook ku Kasalahan:

Nalika anjeun ngahapus email atanapi obyék sanés dina Outlook, ku ngaklik tombol "Del", maka éta bakal dipindahkeun kana "Barang anu dihapus”Map. Anjeun tiasa mulangkeunana ku ngan saukur ka "Barang anu dihapus”Folder, mendakan email anu anjeun pikahoyong, sareng mindahkeun éta deui kana posisi aslina atanapi folder normal anu sanés.

Nanging, upami anjeun miceun barang nganggo "Ctrl-Del", atanapi anjeun ngaleupaskeun barang tina "Barang anu dihapus”Folder, teras barangna dihapus tina Outlook salamina. Hiji-hijina cara pikeun cageur deui nyaéta ngagunakeun produk urang DataNumen Outlook Repair, anu tiasa méréskeun masalah sapertos angin ngahiliwir, sapertos kieu:

  1. Pilih file Outlook PST dimana sababaraha barang dihapus sacara permanén salaku sumber PST file anu kedah dipéréskeun.
  2. Atur kaluaran anu dibereskeun nami file PST upami diperyogikeun.
  3. Ngalereskeun file Outlook PST sumber. DataNumen Outlook Repair bakal nyeken sareng ngaleungitkeun barang-barang anu dihapus.
  4. Saatos prosés ngalereskeun, anjeun tiasa nganggo Outlook pikeun muka file PST anu tetep sareng mendakan sadaya barang anu dihapus disimpen deui ka lokasi dimana éta dihapus sacara permanen. Salaku conto, upami anjeun nganggo tombol "Ctrl-Del" pikeun ngahapus permanén email tina "koropak”Folder, teras DataNumen Outlook Repair bakal balikeun deui kana "koropak”Folder saatos prosés pamulihan. Upami anjeun nganggo tombol "Del" kanggo ngahapus email ieu tina "koropak"Folder, teras sacara permanen ngahapus tina"Barang anu dihapus"Folder, teras saatos pamulihan, éta bakal disimpen deui ka"Barang anu dihapus”Map.

Catetan:

  1. Upami anjeun henteu tiasa mendakan barang-barang di lokasi dimana aranjeunna dihapus sacara permanen, maka anjeun tiasa nyobian mendakanana ku cara ieu:
    1.1 Milarian aranjeunna dina folder "Recovered_Groupxxx". Barang-barang anu dihapus tiasa dianggap sapertos lost & barang anu kapendak, anu dipulihkeun teras lebet kana folder anu disebat "Recovered_Groupxxx" dina file PST anu tetep.
    1.2 Upami anjeun terang sababaraha sipat barang anu diinginkan, contona, subyek email, sababaraha kecap konci dina badan email, sareng sajabana, maka anjeun tiasa nyandak sipat ieu salaku kritik teangan, sareng nganggo fungsi milarian Outlook pikeun milarian barang-barang anu dipikahoyong dina file PST anu lengkep. Kadang-kadang, barang-barang anu dihapus tiasa dipulihkeun teras dilebetkeun kana folder atanapi folder anu sanés ku arbitrary ngaran. Kalayan fungsi milarian Outlook, anjeun tiasa sacara gampang mendakanana.
  2. Anjeun tiasa perhatoskeun duplikat barang anu teu acan dihapus dina folder "Recovered_Groupxxx". Punten tong dipaliré waé. Kusabab nalika Outlook mupus hiji barang, éta bakal ngadamel sababaraha salinan duplikat sacara implisit. DataNumen Outlook Repair kuat pisan yén éta tiasa pulih salinan implisit ieu ogé sareng ngubaranana sapertos lost & barang anu kapendak, anu dipulihkeun teras lebet kana folder anu disebat "Recovered_Groupxxx" dina file PST anu tetep.

Sampel File:

Sampel file PST dimana email anu ngagaduhan poko "Wilujeng sumping di Microsoft Office Outlook 2003" dihapus sacara permanen. Outlook_del.pst

File anu dipulihkeun ku DataNumen Outlook Repair, dimana email anu dipupus disimpen deui kana posisi aslina “koropak”Folder: Outlook_del_fixed.pst