Gejala:

Nalika anjeun nganggo Alat Perbaikan Koropak Outlook (Scanpst.exe) kanggo ngalereskeun file folder pribadi (PST) Outlook anu rusak atanapi rusak, alat na gagal sareng ngalaporkeun pesen kasalahan ieu:

Alat Perbaikan Koropak henteu mikawanoh file xxxx.pst. Teu aya inpormasi anu tiasa dipulihkeun.

or

Éror anu teu kaduga ngahalangan aksés kana file ieu. Anggo ScanDisk pikeun mariksa disk upami aya kasalahan, teras cobian nganggo alat Perbaikan Koropak deui.

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file PST anu bakal dibuka.

screenshot:

Ieu mangrupikeun screenshot of error:

Penjelasan anu Tepat:

Korupsi atanapi karusakan file PST saé pisan janten Inbox Repair Tool (Scanpst) henteu tiasa ngalereskeun file ieu.

Anjeun kedah anggo DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu rusak. Kalayan program anu canggih sareng metodologi algoritma, DataNumen Outlook Repair bakal salawasna pulih most tina data anu tiasa didugikeun janten file PST anu rusak, janten éta pakakas pamulihan Outlook anu pangsaéna di pasar.

Sampel Payil:

File Korup: Tés2.pst

File dilereskeun ku DataNumen Outlook Repair: Test2_fixed.pst

Rujukan: