Gejala:

Saatos Microsoft Outlook ngaunduh email kana komputer lokal anjeun, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

File xxxx.pst henteu tiasa diaksés. Éror data. Pariksa kaleunduran siklik.

atawa:

Éror data (cék redundansi siklik)

dimana 'xxxx.pst' mangrupikeun nami file PST Outlook anjeun.

Anjeun panginten henteu tiasa ningali sababaraha email anu diunduh. Nalika anjeun mencét folder Item Hapus Anjeun, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

Kasalahan 0x80040116

Penjelasan anu Tepat:

Masalah ieu tiasa kajantenan upami file PST anjeun rusak. Anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file PST anu korup sareng méréskeun masalah.

Rujukan: