Gejala:

Nalika anjeun nyobian nyalin atanapi mindahkeun barang tina hiji folder kana folder anu sanésna, atanapi tina hiji file PST kana folder anu sanés, anjeun tiasa nampi pesen kasalahan ieu:

Teu tiasa mindahkeun barangna. Barangna henteu tiasa dialihkeun. Éta parantos dipindahkeun atanapi dihapus, atanapi aksés ditolak.

or

Teu tiasa mindahkeun barangna. Teu tiasa Mindahkeun barang. Asli aslina dipindahkeun atanapi dihapus, atanapi aksés ditolak.

or

Teu tiasa mindahkeun barangna. Teu tiasa ngalengkepan operasi. Hiji atanapi langkung nilai parameter henteu valid.

or

 Sababaraha barang henteu tiasa dipindahkeun. Éta boh parantos dipindahkeun atanapi dihapus, atanapi aksés ditolak.

Penjelasan anu Tepat:

Éror ieu lumangsung upami salah sahiji kaayaan di handap ieu leres:

  • File Outlook PST anjeun rusak.
  • Sababaraha pasipatan barang tiasa rusak atanapi teu valid, anu ngajantenkeun salinan atanapi mindahkeun operasi gagal.

Pikeun kadua kasus, anjeun kedah nganggo produk kami DataNumen Outlook Repair pikeun ngalereskeun file sareng ngarengsekeun masalah.

Rujukan: